Címke: migránsválság
Hirdetés
MTI 2024.02.12.

Horvátország a sorkatonai szolgálat újbóli bevezetésére is gondol

A horvát kormány felkérte Ivan Anusic védelmi minisztert, hogy vizsgálja meg annak lehetőségét: milyen formában lehetne újra bevezetni a sorkatonai szolgálatot - jelentette be hétfőn Andrej Plenkovic miniszterelnök a Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) kormánypárt elnökségi ülését követően.

Győr+ 2023.11.10.

Orbán Viktor: A migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár

Magyarország miniszterelnöke péntek reggel a Kossuth Rádió reggeli műsorának vendége volt, ahol számos fontos és autális kérdésre kitértek. A miniszterlnök elmondta: „Én hajlíthatlan vagyok a migráció ügyében!” Részletek a cikkben!

Győr+ 2023.07.14.

Orbán: Nekünk kell észnél lennünk!

Kihelyezett, háromnapos kormányülést vezet Sopronbánfalván Orbán Viktor - ezzel kapcsolatban nyilatkozott pénteken a Kossuth Rádióban. A műsorban a háborúról és a bevándorlásról is szó esett. A miniszterelnök kifejtette: egyetlen megoldás van a migránsválságra, ha nem engedjük be őket Európa területére.

MTI 2022.08.13.

Többen meghaltak a menekülő embercsempész miatt

Három ember meghalt Ausztriában, miután egy embercsempész megpróbált megszökni a rendőri ellenőrzés elől, és a migránsokat szállító kisteherautó felborult - közölte szombaton az osztrák rendőrség.

Győr+ 2022.08.11.

Folyamatosan várják a határvadászokat

Válassz stabil munkahelyet! – írja a police.hu. A felhívás pedig a határvadász képzésre vonatkozik, amelyre folyamatosan várják a jelentkezést.

Hirdetés