Címke: mérés
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.12.11.

Győrszentivánon tiszta a levegő!

A Győrszentivánon nyáron mért légszennyezettségi adatokról számoltak be hétfőn a győri városházán. Kiderült, a mérési eredmények jók lettek, a győrszentivániak megnyugodhatnak.

Győr+ 2023.04.23.

Folytatódik a méréssorozat, minden városrészben megmérik a levegő szennyezettségét Győrben

Győrszentivánon a levegőszennyezettségi mérés első ütemének adatai alapján az egészségre ártalmas koncentrációban nem észleltek légszennyezést a Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft. mobil laboratóriumának szakemberei. A szentiváni mérések természetesen tovább folytatódnak a munkaterv szerinti rendben, mind a négy évszakban, több helyszínen. A város orvos polgármestere azonban kiterjeszti a vizsgálatot Győr teljes területére, így egy olyan egészségvédelmi akció indul, amire eddig még sohasem volt példa.

Hajba Ferenc 2023.04.14.

Győrszentivánon nincs ok az aggodalomra

Számomra az a fontos, hogy az egészségre, vagy a környezetre káros beruházások ne telepedjenek le Győrben – mondta dr. Dézsi Csaba András azon a sajtótájékoztatón, amelyen az önkormányzat által megrendelt győrszentiváni légszennyezési mérések eddigi eredményeiről számolt be a szakértő.

Pécskai István 2022.11.03.

Légszennyezettség-mérőt telepítettek Győrszentivánra

Jó-e a levegő Győrszentivánon? – erre a kérdésre adhat konkrét választ az a speciális mérőműszer, amely csütörtöktől, két héten keresztül, két mérőponton folyamatosan ellenőrzi a különböző értékeket a településen. A vizsgálatot a győri önkormányzat rendelte meg.

MTI 2021.10.20.

Több mint kétmillió mérést indítottak, milyen gyors az internet

Ha az internetsebesség rendszeresen elmarad a szolgáltató által garantált értékektől, érdemes a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) mérőszolgálatához fordulni. A Szélessáv.net oldalon elérhető internetsebesség-mérő megújult, pontosabban dokumentált mérési jegyzőkönyvvel segíti a fogyasztók védelmét. Tavaly külső felhasználók több mint kétmillió mérést végeztek el a független hatósági felületen.

Hirdetés