Címke: mentőállomás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.12.19.

Győrben épült fel az ország egyik legmodernebb mentőállomása

Elkészült az ország egyik legmodernebb mentőállomása Győrben, amelyet múlt hétfőn már használatba is vettek a mentősök. Már innen, a Szauter utcából vonulnak, és nem a belvárosi Tarcsay úti állomásról indulnak az egységek – erről a fejlesztést kezdeményező Kara Ákos országgyűlési képviselő és dr. Dézsi Csaba András polgármester számolt be kedden.

Földvári Gabriella 2023.07.10.

Őszre elkészül az új mentőállomás

Az ország legmodernebb mentőállomását várhatóan ősszel adják át Győrben, ami 11 mentőegységnek és több, mint 100 munkatársnak ad majd otthont. Dr. Dézsi Csaba András polgármester pénteken személyesen, a helyszínen tájékozódott, hogyan haladnak a munkálatok.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.11.

Dr. Dézsi: soha nem kellemetlen, amikor a győriek érdekeit kell képviselni!

Parkolás, fejlesztések, állatvédelem – a többi között ezeket a témákat is érintette a városvezető a viziten, rádiónk stúdiójában csütörtökön. Dr. Dézsi Csaba András egy felmerült probléma kapcsán úgy fogalmazott: az soha nem kellemetlen, amikor bármilyen területen a győriek érdekeit kell képviselnie.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.28.

Júliusra kész az új győri mentőállomás

Továbbra is látványosan készül az új győri mentőállomás, ami a Modern Városok Program keretében, több mint 4 milliárd forint állami forrásból valósul meg. A korábban, Kara Ákos országgyűlési képviselő által kezdeményezett beruházás jóvoltából az ország legmodernebb mentőállomása épül Győrben, ami 10 mentőegységnek és közel 100 munkatársnak ad majd otthont.

Zombai-Kovács Ákos 2023.02.17.

Az ország legmodernebb mentőállomása épül Győrben

Látványosan épül és lassan a finiséhez ér a több mint négymilliárd forint kormányzati forrásból megvalósuló új, győri mentőállomás. Erről a fejlesztést kezdeményező országgyűlési képviselő és az OMSZ régióigazgatója számoltak be pénteken, a beruházás helyszíni bejárásán. Kara Ákos és dr. Rosta Máté Tivadar kiemelték, a létesítmény júliusra készülhet el, a szakemberek pedig ősztől vehetik majd birtokba. Az új mentőállomás 10 mentőegység és mintegy 100 munkatárs új otthona lesz.

Kárpát Zsolt 2022.09.02.

Kirajzolódott az új győri mentőállomás

Az új Győri Mentőállomás kivitelezése látványos szakaszához érkezett és már körvonalazódik, hogy milyen is lesz az épületkomplexum.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.03.

Látványosan készül az új mentőállomás

Látványosan készül az új győri mentőállomás, számolt be a munkálatok állásáról a fejlesztés kezdeményezője a Győr+ Médiának. Kara Ákos emlékeztetett, a kormány 3 milliárd 345 millió forintos támogatásából valósul meg a beruházás, a Modern Városok Program keretében. Az országgyűlési képviselő kiemelte, a mentők értékes és áldozatos munkát végeznek, nap, mint nap, megérdemlik, hogy végre valóban európai körülmények között dolgozzanak. A fejlesztés jövő nyárra készülhet el, 2023 őszétől már a Szauter utcából indulnak munkába a mentők.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.09.

Új győri mentőállomás: letették az alapkövet

Ünnepélyes keretek között letették az új, győri mentőállomás alapkövét. A rendezvényen Kara Ákos országgyűlési képviselő ismét megköszönte a kormány 3 milliárd 345 millió forintos támogatását, Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy az új mentőállomás elsők között került be a Modern Városok Program fejlesztései közé, míg Szeles Szabolcs alpolgármester igazi ünnepnek nevezte, hogy végre elindulhat a fejlesztés.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.02.

Jövő őszre kész az új mentőállomás

Jövő őszre készülhet el az új győri mentőállomás, a kivitelező már át is vette a munkaterületet. Ahogy arról Híradónk néhány napja beszámolt, 3 milliárd 345 millió forint kormányzati támogatással indul a fejlesztés, a tervezett befejezési határidő pedig 2023 ősze. A minden igényt kielégítő, modern létesítmény az egykori vadászlaktanya területén épül meg a következő időszakban. Kara Ákos országgyűlési képviselő a Győr+ Médiának elmondta, nagyra becsüli a mentők munkáját, ezért is lobbizott sokat az új mentőállomás megvalósulásáért.

Hirdetés