Címke: mentőállomás
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.06.03.

Látványosan készül az új mentőállomás

Látványosan készül az új győri mentőállomás, számolt be a munkálatok állásáról a fejlesztés kezdeményezője a Győr+ Médiának. Kara Ákos emlékeztetett, a kormány 3 milliárd 345 millió forintos támogatásából valósul meg a beruházás, a Modern Városok Program keretében. Az országgyűlési képviselő kiemelte, a mentők értékes és áldozatos munkát végeznek, nap, mint nap, megérdemlik, hogy végre valóban európai körülmények között dolgozzanak. A fejlesztés jövő nyárra készülhet el, 2023 őszétől már a Szauter utcából indulnak munkába a mentők.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.09.

Új győri mentőállomás: letették az alapkövet

Ünnepélyes keretek között letették az új, győri mentőállomás alapkövét. A rendezvényen Kara Ákos országgyűlési képviselő ismét megköszönte a kormány 3 milliárd 345 millió forintos támogatását, Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy az új mentőállomás elsők között került be a Modern Városok Program fejlesztései közé, míg Szeles Szabolcs alpolgármester igazi ünnepnek nevezte, hogy végre elindulhat a fejlesztés.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.02.

Jövő őszre kész az új mentőállomás

Jövő őszre készülhet el az új győri mentőállomás, a kivitelező már át is vette a munkaterületet. Ahogy arról Híradónk néhány napja beszámolt, 3 milliárd 345 millió forint kormányzati támogatással indul a fejlesztés, a tervezett befejezési határidő pedig 2023 ősze. A minden igényt kielégítő, modern létesítmény az egykori vadászlaktanya területén épül meg a következő időszakban. Kara Ákos országgyűlési képviselő a Győr+ Médiának elmondta, nagyra becsüli a mentők munkáját, ezért is lobbizott sokat az új mentőállomás megvalósulásáért.

Győr+ / Zombai-Kovács Ákos 2022.01.28.

Megépülhet az új mentőállomás Győrben

A hírről Kara Ákos számolt be közösségi oldalán. Az országgyűlési képviselő posztjából kiderül, hogy a januárban megszületett kormányzati döntés, közel 3 milliárd 345 millió forintot biztosít az új győri mentőállomás megépítésére.

Hirdetés