Címke: megnyitó
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.01.12.

Barabás László kiállítás a Kisfaludy Könyvtárban

Szinte teljesen megtöltötték az érdeklődők a Kisfaludy Könyvtár rendezvénytermét Barabás László festőművész kiállításmegnyitóján. A tárlatot dr. Horváth Sándor Domonkos, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója nyitotta meg.

Németh Boglárka 2023.06.17.

Slágerekkel és meglepetésekkel nyílt meg a győri vízi birodalom

Szombat reggel megnyitotta kapuit városunkban a világ első hét tengeri csillagos vízi élményparkja. Napközben igazi nyári, frissítő hangulat jellemezte a fürdőt. A legkiválóbb zenékről a Győr+ Rádió teljes stábja gondoskodott, kollégáink nem csak nyári slágerekkel, de hűsítő játékokkal is készültek.

Győr+ 2023.06.17.

Csodás az első győri csobbanás

Szombat reggel már sorok álltak városunk legújabb beruházásának bejáratánál, hiszen június 17-én a nagyközönség előtt is megnyitotta kapuit a Győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A lazulni és csobbanni vágyókat az önkormányzat nevében Szeles Szabolcs köszöntötte, az alpolgármester az első látogatóknak Győr város ajándékcsomagjával kedveskedett.

Földvári Gabriella 2023.06.08.

Megnyílt a győri könyvhét

Devecsery László, József Attila-díjas író, költő, rendező nyitotta meg Győrben a  94. Ünnepi Könyvhetet és 22. Gyermekkönyvnapokat csütörtökön délután a Kisfaludy Károly Könyvtárban.

J. Kovács Andrea 2022.01.14.

Nagy Gáspárra emlékeznek

Kiállítással és szavalóversennyel emlékezik Nagy Gáspár, Kossuth- és József Attila-díjas költő halálának tizenötödik évfordulójára a Győri Egyházmegye és a Prohászka-iskola. A „Valaki kölcsönbe vette kezedet” című tárlatot a Triangulum Galériában dr. Veres András megyéspüspök nyitotta meg.

Hirdetés