Címke: média
Hirdetés
Győr+ 2023.07.06.

Rászoruló gyerekek a Győr+ Médiánál

Különleges vendégei voltak hétfőn a Győr+ Médiának. A Család-és Gyermekjóléti Központ nyári táborának csoportja látogatta meg szerkesztőségünket.

MTI 2023.06.27.

Elhunyt Várkonyi Balázs újságíró, szerkesztő

Várkonyi Balázs 1949-ben született Vácott, szakmai pályafutását a Magyar Rádió pécsi szerkesztőségben kezdte. 1987-ben az ő vezetésével indult a Magyar Rádió Szegedi Körzeti stúdiója, később a Szabad Európa Rádió munkatársa lett.

Németh Boglárka 2023.03.22.

A Vakok és Gyengénlátók Megyei Szervezete látogatott a Győr+ Médiába

A Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének tagjai látogattak el a Győr+ Média székházába szerda délután. Az egyesület tevékenységéről gyakran számolunk be híradásokban és online felületeinken is, a szervezet tagjai pedig nagy érdeklődéssel fordultak médiacentrumunk felé.

Győr+ 2023.02.02.

Rekordszámú résztvevő a média véradáson

Már 4. alkalommal rendeztek úgynevezett média véradást Győrben, a helyi sajtótermékek, újság, hírportálok, rádiók és televíziók munkatársai számára.

Hajba Ferenc 2021.08.23.

Tudás, gyakorlat, kapcsolati tőke

Alkalmazott média szakemberek képzését kezdi meg az idén a győri Széchenyi István Egyetem. Az elméleti tudás mellett különösen fontos szerepet kap a gyakorlati műhelymunka, ezen belül a különböző, összekapcsolódó kapcsolati tőke is növeli az ott tanulók munkaerőpiaci esélyeit.

Hirdetés