Címke: MÁV
Hirdetés
Győr+ 2023.06.03.

Győr-Budapest: módosul a hétvégi menetrend

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon június 5-ig Ferencváros–Budapest-Kelenföld, valamint Tata–Almásfüzitő felső között végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Győr+ 2023.05.26.

Változik a menetrend a pünkösdi hétvégén

Pünkösdkor változik a MÁV-Volán-csoporthoz tartozó társaságok közlekedési rendje. A vonatok május 28-án vasárnap az ünnepnapra, 29-én hétfőn a vasárnapra, 30-án kedden már a munkanapokra érvényes menetrend szerint közlekednek.

Győr+ 2023.05.22.

Autó és vonat ütközött Győrnél

A baleset a Külső Veszprémi út egyik vasúti átjárójában történt, ahol a gépjármű sofőrje figyelmetlenségből hajtott be a motorvonat elé hétfő délután.

MTI 2023.05.15.

Győrben is nagyon népszerű a vármegye- és országbérlet

Meghaladta a 300 ezret az eladatott vármegye- és országbérletek száma, a MÁV-Volán-csoport elmondása szerint. Az új díjtermékek annyira népszerűvé váltak, hogy a hó eleji vásárlások javában felülmúlták a korábbi hónapok bérletértékesítési számait.

Győr+ 2023.05.13.

MÁV: így módosul a menetrend a győri vonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon május 22-ig az Összekötő vasúti hídnál, továbbá Budaörs és Nagyszentjános közötti pályakarbantartás, illetve az osztrák vasúton végzett felújítások miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Győr+ 2023.05.07.

Késnek a vonatok a győri fővonalon

Vasárnap délután feszültségkimaradás miatt Bicske és Tatabánya, valamint Tatabánya és Oroszlány között áll a forgalom, a vonatok várakozásra kényszerülnek.

MTI 2023.05.07.

Kisiklott egy tehervonat Hajdúhadháznál

Kisiklott egy tehervonat több kocsija Hajdúhadház és Újfehértó között vasárnap délelőtt, a műszaki mentés miatt ezen a szakaszon szünetel a vonatforgalom - közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján.

Hirdetés