Hirdetés
Címke: Mathias Corvinus Collegium
Hirdetés
Németh Boglárka, Pécskai István 2022.01.06.

Egyre népszerűbb a fiatalok számára az MCC

Rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött az idén már 25 éves Mathias Corvinus Collegium (MCC), amely Győrben is otthonra talált. Az MCC keretein belül folytatódnak a népszerű előadások. A következőt Stephen Bartulica, a zágrábi Horvát Katolikus Egyetem docense, parlamenti képviselő tartja. Az előadás témája a szabadpiaci opció – miért felsőbbrendű a kapitalizmus?

Ficsór Dávid, Pécskai István 2021.10.27.

Sikeres sportolót faggattak

Ismét telt házas volt a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Győri Képzési Központ legutóbbi rendezvénye, amelyen Mocsai Tamás 190-szeres magyar válogatott korábbi kézilabdázóval beszélgetett az intézmény egyik hallgatója.

J. Kovács Andrea 2021.09.08.

Jól vették az akadályt a vállalkozások

Hogyan hatott a Covid–19 járvány a vállalkozásokra? Egy erről készített kutatás tapasztalatairól számoltak be a Mathias Corvinus Collegium győri központjában. Dr. Szepesi Balázssal, az MCC Közgazdasági Iskolájának és Vállalkozáskutatási Műhelyének vezetőjével beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2021.08.30.

Ami nem öl meg, az megerősít

Hogyan hatott a covid-19 járvány a vállalkozásokra? Egy erről készített kutatás tapasztalatairól számoltak be a Mathias Corvinus Collegium győri központjában.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.26.

Szeptembertől indulnak a győri MCC képzései

Szeptemberben Győrben is indulnak a Mathias Corvinus Collegium képzései, amelyek a térség legtehetségesebb fiataljainak nyújtanak egyedülálló lehetőséget képességeik továbbfejlesztésében.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat