Hirdetés
Címke: Máltai Szeretetszolgálat
Hirdetés
Győr+ 2022.03.03.

Info- és segítőpont nyílik a Honvéd ligetben

Csütörtökön délelőtt megkezdődött egy információs pont létrehozása a győri vasútállomással szembeni Honvéd ligetben. A vonattal érkező menekülteket itt fogadják holnap estétől.

HAK 2022.03.02.

Újabb két család találhat egymásra Győrött

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek a háború sújtotta Ukrajna területéről, egyre több menekült kéri a szomszédos országok segítségét. Az összefogás hatalmas és kell is a segítség, mindenhol, a magyarok pedig példás módon összefogtak. Ma este két család érkezik Győrbe, ahol az édesapák már nagyon várják szeretteiket.

hirdetés
Győr+ 2021.11.26.

Szerteágazó program a szermentességért

A projekt elsődleges célja volt a helyi igényekhez igazodva a szerhasználat megelőzése és visszaszorítása érdekében szemléletformáló programok, valamint célzott beavatkozások támogatása a közösségek és a családok bevonásával.

Győr+ 2021.10.23.

„Küzdelem – Lehetőség – Alternatíva – Szermentesség”

K.L.A.SZ. „Küzdelem – Lehetőség - Alternatíva - Szermentesség” címmel indított addiktológiai szakmai műhelyt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület. Az első négy alkalom már megvalósult 2020. őszén és 2021. szeptemberben és október elején. A további előadásokat a következő 1,5 hónapban fogják megrendezni.

Németh Boglárka 2021.06.25.

Lángos tészta a Máltai Szeretetszolgálatnak

Fagyasztott lángos tésztát ajánlott fel a győri Király Lángos családi tésztaipari vállalkozás. A termékfejlesztés során elkészült kenyérlángos tészta alapból a vállalkozás 1100 kg mennyiségű mélyhűtött terméket adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Regionális Központjának.

Győr+ 2021.02.03.

A máltaiak győri infrastruktúráját fejlesztették

Képviselői segítséggel bővítették a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Magyarországi Regionális Központjának informatikai eszközparkját a járványhelyzetben is hatékony munkavégzés érdekében.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat