Hirdetés
Címke: Máltai Szeretetszolgálat
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2021.11.26.

Szerteágazó program a szermentességért

A projekt elsődleges célja volt a helyi igényekhez igazodva a szerhasználat megelőzése és visszaszorítása érdekében szemléletformáló programok, valamint célzott beavatkozások támogatása a közösségek és a családok bevonásával.

Győr+ 2021.10.23.

„Küzdelem – Lehetőség – Alternatíva – Szermentesség”

K.L.A.SZ. „Küzdelem – Lehetőség - Alternatíva - Szermentesség” címmel indított addiktológiai szakmai műhelyt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület. Az első négy alkalom már megvalósult 2020. őszén és 2021. szeptemberben és október elején. A további előadásokat a következő 1,5 hónapban fogják megrendezni.

Németh Boglárka 2021.06.25.

Lángos tészta a Máltai Szeretetszolgálatnak

Fagyasztott lángos tésztát ajánlott fel a győri Király Lángos családi tésztaipari vállalkozás. A termékfejlesztés során elkészült kenyérlángos tészta alapból a vállalkozás 1100 kg mennyiségű mélyhűtött terméket adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Regionális Központjának.

Győr+ 2021.02.03.

A máltaiak győri infrastruktúráját fejlesztették

Képviselői segítséggel bővítették a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Magyarországi Regionális Központjának informatikai eszközparkját a járványhelyzetben is hatékony munkavégzés érdekében.

Havassy Kata 2020.08.26.

Kihagyhatatlan lehetőséget nyújt a K.L.A.SZ.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a segítséget és a prevenciót érdekes és figyelemfelhívó programokkal tegye mindenki számára elérhetővé.

Szabó Csilla 2020.08.10.

Itt otthon lehetnek

A nyolc éve működő Családi Kör felújított helyszínen nyitott újra július közepétől. A testi-lelki-szellemi egészségmegőrző és kompetencianövelő centrum generációk találkozásának kedvelt helyszíne, az Amadé utcában várja ingyenes programokkal a gyermeket váró, illetve kisgyermekes családokat, a családalapítás előtt álló fiatalokat és az aktív idősödő korosztályt.

Szabó Csilla 2020.08.03.

Pályázat akadálymentesítésre, átalakításra

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat Dunántúli Régiója a Győri Önkormányzattal megkötött szerződése alapján pályázatot hirdet az elsősorban szociális alapellátásokban részesülő időskorú személyek számára, lakhatási körülményeik részleges átalakítással, illetve akadálymentesítéssel történő javítására.

Győr+ 2020.05.13.

Élelmiszercsomagok a Máltai Szeretetszolgálattól

Rászoruló családoknak, egyedül élő időseknek, krónikus betegségben szenvedőknek, a járvány alatt nehéz helyzetbe került embereknek kézbesít tartós élelmiszercsomagokat és fertőtlenítőszereket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Az adományokat az érintetteknek lakóhelyükön adják át a karitatív szervezet Nyugat-Dunántúli központjának munkatársai.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat