Címke: magyar államkincstár
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.03.01.

Ötszörösére nőtt az állampapír-értékesítés

Országosan ötszörösére emelkedett az év első másfél hónapjában az állampapír értékesítés az előző év azonos időszakához képest, miközben Győr-Moson-Sopronban 125 %-os ügyfélforgalom-növekedés mellett már a 200 milliárd forintot közelíti a lakossági állampapír-állomány.

MTI 2023.02.03.

Havi 40 ezer forintos támogatást igényelhetnek a kisgyermekesek

Március 31-ig igényelhető a vissza nem térítendő, legfeljebb havi 40 ezer forintos bölcsődei támogatás a Magyar Államkincstárnál (MÁK) a kisgyermeket nevelő szülők munkába visszatérésének támogatására az ország egész területéről - hívta fel a MÁK a figyelmet csütörtöki közleményében.

Szigeti Sándor 2023.01.26.

Így igényelhetünk Győrben Babakötvényt

Az országos átlagot is meghaladó mértékben népszerű Győrben és Győr-Moson-Sopronban a Babakötvény. Az elmúlt évben a vármegyében nyitott Start számlákon lévő befektetés-állomány elérte a 9,6 milliárd forintot. Horváth Endrét, a Magyar Államkincstár vármegyei igazgatóját arról is kérdeztük, hogyan és hol nyithatunk helyben Kincstári Start-értékpapírszámlát.

MTI 2021.11.12.

Megugrott a táppénzkifizetés

Idén augusztusban a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adata szerint naponta 60 ezer munkavállaló volt betegállományban.

Hirdetés