Címke: Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum
Hirdetés
Győr+ 2024.03.14.

Tartalmas Lukács-nap

Ahogy az minden évben lenni szokott, a március 15-i nemzeti ünnep előtti napokban rendezte megemlékezéssel egybekötött programsorozatát a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum.

Pulai Sarolta 2024.01.26.

Hajrá Lukács suli!

Sikeresen zárta a 2023-as évet a Győri Szakképzési Centrum Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégiuma, ezt mondta a Győr Plusznak Szentpéteri Marianna igazgató.

Ficsór Dávid 2023.12.13.

Folytasd a Lukácsban!

Pályaorientációs napot tartottak a napokban a Győri Műszaki Szakképzési Centrum Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakgimnáziumában és Szakközépiskolájában.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.11.22.

Lukácsosnak lenni jó!

A közelmúltban három Nyitott Kapuk programot is tartott a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum, és mindegyik teltházas volt, annyira népszerűek az intézmény képzései. Több mint 20 szakmát oktatnak a Lukácsban, ahová az ország minden vármegyéjéből járnak diákok, amire nagyon büszkék az iskolában. A Lukács fő erőssége, hogy egy járműipari életpályamodellt kínál a fiatalok számára, nem véletlenül hatalmas a túljelentkezés a technikumba, ahova már 61 lány is jár.

Zombai-Kovács Ákos 2023.01.11.

Lukács-iskola: soha rosszabb évet, mint a 2022-es

Izgalmas éven van túl a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum. Szentpéteri Marianna igazgató a Győr+ Médiának azt mondta: nehéz, kihívásokkal teli volt az elmúlt esztendő, amikor kiválóan vizsgázott az iskola, a diákok pedig rengeteg jó eredményt értek el hazai és nemzetközi szinten is. 2023-ban pedig több újdonság is lesz a Lukácsban.

Hirdetés