Címke: letartóztatás
Hirdetés
Győr+ 2023.04.14.

Letartóztatták a csornai emberölés gyanúsítottját

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte a csornai emberölési ügy gyanúsítottjának letartóztatását.

Győr+ 2023.02.21.

Letartóztatták a gyalogost halálra gázoló sofőrt

A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte annak a Magyarországon tartózkodási hellyel rendelkező külföldi férfinak a letartóztatását, aki gyanú szerint a Baross utcai villamosmegállóban halálra gázolt egy gyalogost.

Győr+ 2023.02.03.

Kizuhant az ablakon F. Dávid énekes kisfia

Súlyos baleset érte F. Dávid egyik kisfiát, amíg a 320 millió forintos csalással vádolt győri énekes előzetes letartóztatásban volt. Ezt a Megasztár-szereplő mondta az RTL Fókusz című műsorában leadott interjúban, amelyet az énekes a büntető tárgyalására várva, házi őrizetben adott.

Győr+ 2023.01.09.

Késelés Győr belvárosában

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 38 éves fiatalemberrel szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt. A férfi, szóváltásukat követően, válófélben lévő feleségét késelte meg.

Győr+ 2022.12.07.

Foci-vb: Több mint ötven embert letartóztattak

A holland rendőrség összesen 57 embert tartóztatott le több városban a kedd este rendbontásba torkolló ünneplések során, miután Marokkó 11-esekkel legyőzte Spanyolországot a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében.

Győr+ 2022.05.24.

Letartóztatták a soproni gyermek bántalmazás gyanúsítottját

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte a soproni gyermek bántalmazással összefüggésbe hozható gyanúsított letartóztatását.

Hirdetés