Rossz döntés volt az ágynemtűtartó – videón, egy “toplistás” bűnöző elfogása!

Győr+
2023.10.10. 09:46

Ágyneműtartóba bújt el a győri rendőrök elől a lopások elkövetése miatt keresett férfi.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő és Bűnügyi Osztály munkatársai – a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Győri Rendőrőrs kollégáival közösen –  2023. október 4-én az éjjeli órákban, Balfon fogták el a 29 éves férfit, aki helyet kapott a legkeresettebb magyarországi körözöttek Top 50-es listáján.

O. Balázzsal szemben több körözés volt érvényben, legutóbb a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot, különböző vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt.

A nyomozók az összehangolt akció során megállapították, hogy a fiatalember egy Balfon lévő ingatlanban bujkál. Amikor a rendőrök a házhoz érkeztek, a körözött egy ágyneműtartóban bújt el, így akarta elkerülni elfogását és felelősségre vonását.

A 29 éves férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra, ahol lopás bűntettek elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárás az elkövető letartóztatása mellett folyik.

Forrás: police.hu