Címke: lemondás
Hirdetés
Győr+ 2024.02.10.

Lemondott Novák Katalin, nem sokkal később Varga Judit is!

Vasárnap érkezett volna haza Katarból, de megszakította külföldi utazását Novák Katalin, aki rendkívüli bejelentést tett az M1-en. Az államfő szombaton lemondott tisztségéről. Néhány perccel később Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter is bejelentette lemondását, aki még tárcavezetőként ellenjegyezte a Novák Katalin által aláírt, nagy port kavart elnöki kegyelmet.

MTI 2023.11.13.

Vidnyánszky Attila vezeti a Nemzeti Színházat a vizsgálat végéig

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója hétfőn benyújtotta lemondását Csák János kulturális és innovációs miniszternek; a direktor a balesettel kapcsolatos vizsgálat lezárultáig maradéktalanul ellátja a színház vezetésével összefüggő feladatait - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) hétfőn az MTI-vel.

Győr+ 2023.11.13.

Lemondott Vidnyánszky Attila

A Nemzeti Színházban történt pénteki baleset miatt lemondott Vidnyánszky Attila, a teátrum vezérigazgatója - írta hétfőn a Magyar Nemzet a teátrum közlésére hivatkozva.

MTI 2023.05.07.

Lemondott a szlovák miniszterelnök

Felmentését kérte Zuzana Caputová államfőtől Eduard Heger ügyvezető szlovák kormányfő, aki ezt Pozsonyban, vasárnapi sajtótájékoztatóján jelentette be.

Győr+ 2022.11.09.

Lemondott Palkovics László

Több hírportál egybehangzó információ szerint lemondott Palkovics László technológiai és ipari miniszter.

Hirdetés