Címke: lélegeztetőgép
Hirdetés
Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.11.

Állatmenhely: profi lélegeztetőgép segíti a munkát

Komoly előrelépés történt a Győri Állatmenhelyen, mostantól profi lélegeztetőgép segíti napi szinten a szakemberek munkáját. A fejlesztést az állampolgárok által felajánlott adó egy százalékokból tudták beszerezni, ráadásul jóval olcsóbban, mint amennyibe valójában kerül a modern szerkezet. A menhelyen jelenleg 130 kutyát és 70 macskát látnak el napi szinten, az ő egészségügyi ellátásuk pedig komoly kihívást jelent, ebben segít a most beszerzett lélegeztető is.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.03.

Akinek a futás olyan, mint a levegő!

Földingné Nagy Judit számára a futás olyan mint a levegővétel, nincs nap, hogy ne húzná fel a futócipőt és ne élvezné a felszabadult mozgás örömét. Pályafutása, kitartása példaértékű, nem véletlenül kérték fel arra, hogy a Fuss a struccal! kampány egyik arca legyen.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.29.

Nagy Balázs: a maraton a sport Szent Grálja!

Nagy Balázs színész lesz a „Fuss a struccal” elnevezésű futófesztivál egyik nagykövete. A jótékonysági esemény több szempontból is szívügye a művésznek, egyrészt, mert édesapaként különösen fontos számára a gyermekek támogatása, másrészt pedig azért, mert maga is rendszeresen sportol, nem is akárhogyan...

P. Csapucha Adrienn 2023.03.22.

Fuss a struccal, hogy segíthess!

A Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány szervezésében jótékonysági futófesztivál lesz Győrben, április 23-án az Aranypart II-n. Bár a rendezvény kabalafigurája egy strucc, mi sem dugjuk homokba a fejünket, sőt, segítünk és mellé állunk a kezdeményezésnek, hogy az akció elérje célját, és egy új lélegeztetőgépet kapjanak a beteg gyerekek.

Hirdetés