Címke: Krúdy
Hirdetés
Győr+ 2024.02.16.

Afrika Hét a Krúdyban

Diáktudósítóink, a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum diákjai az Afrika Héten szerzett élményeikről számolnak be.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.05.

Tradíció és modernizáció: szakmai napok a Krúdyban

Tradíció és modernizáció, ezzel a címmel rendezett szakmai napokat a Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum a héten. A többi között Petőfi Sándor költészete és a gasztronómia is fókuszba került az intézményben, de egykori diákok is meséltek a nagybetűs életben szerzett tapasztalataikról. Ezen kívül színvonalas szakács, pincér és cukrász verseny is zajlott a Krúdyban.

Szerző és fotó: Kóka Enikő 2023.02.07.

„Mert Mindannyian Testvérek vagyunk!”

„Afrika nem egy bánya, amit ki kell fosztani vagy egy terület, amit ki kell rabolni. Kongó és Afrika is megérdemli, hogy tiszteljék és meghallgassák, hogy helyet és figyelmet kapjon. Megérdemli, hogy más szemüvegen keresztül tekintsünk rá!” - mondta Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő a Krúdyban tartott Afrika-héten.

Németh Boglárka 2022.08.25.

Krúdy technikum: fókuszban a turizmus és a vendéglátás

Gőzerővel készül az új tanévre a Krúdy Gyula Vendéglátóipari Technikum. Az iskolában a nyár folyamán sem unatkoztak: volt gólyatábor, vízi vándortábor, de a munka sem maradhatott el: a diákok többsége szakmai gyakorlatot is teljesített a szünidőben. Négy frissen festett terem és két új interaktív tábla is várja a szeptember 1-jén visszatérő fiatalokat, már az utolsó simítások zajlanak a jövő heti iskolakezdés előtt, de a nyár sem telt eseménytelenül a technikumban.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.01.

A Krúdyban folytatódott az érmeosztás

Múlt héten véget ért a 750-es jubileumi érmék átadása az Árkádban, ám szerdán a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikumban folytatódott a sorozat. A polgármester az iskolában zajló ágazati vizsgát nyitotta meg, majd 58 diáknak, illetve környéken lakó fiatalnak adta át személyesen Győr város 750-es érméjét.

Hirdetés