Címke: KRESZ
Hirdetés
Győr+ 2023.09.14.

Mit gondolt az olasz sofőr? Videón a csornai baleset!

Az MKIF információi szerint három könnyű sérültje volt annak a balesetnek, amely még augusztusban Csorna térségében, a Jánossomorja, Mosonmagyaróvár lehajtónál történt. Az olasz sofőr felelőtlen manővere okozta az incidenst. Videón mutatjuk a balesetet!

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.22.

Simon: A fiatalok a jövőnk, ezért segíteni kell őket

A fiatalok a jövőnk, ezért minden eszközzel támogatni kell őket. Erről beszélt a Győr+ Médiának a város országgyűlési képviselője. Simon Róbert Balázs kiemelte, a kormány a háborús időkben is megvédi a fiatalok támogatásait. Továbbra is biztosítja nekik a személyijövedelemadó-mentességet, az ingyenes nyelv- és KRESZ-vizsgát, az adókedvezményeket, az otthonteremtési és családalapítási támogatásokat. A képviselő hozzátette, a győri fiatalok az országgyűlési képviselőkre és a városvezetésre is számíthatnak.

Havassy Kata 2023.07.13.

Tudj meg mindent a mankókerékről!

A teljes értékű pótkerekek helyett az autógyártók által adott hely-, és súlytakarékos mankókerekek felszerelve gyengébb képességűak, mint az eredeti abroncsok. Ha felszereltük őket, ezt mindenképp figyelembe kell venni az autó vezetése során, és mielőbb ki kell cserélni a mankókereket az eredetivel megegyező méretű és minőségű abroncsra.

Győr+ 2023.07.11.

Új KRESZ jöhet, indul a felülvizsgálat

Az új állami építési beruházásokról tartott tájékoztatót Lázár János, azonban az építési és közlekedési minisztert a tragédiával végződő gyorshajtások után a KRESZ-módosításokról kérdezték az újságírók.

Győr+ 2022.08.05.

Beszéljünk a követési távolságról!

Európa több országában a „két másodperces szabály” szolgál alapul a biztonságos követési távolság meghatározására. – írja a kreszvaltozas.hu.

Győr+ 2022.03.30.

Motorosok, kerékpárosok figyelem!

A tavasz beköszöntével egyre többen ülnek kerékpárra, motorkerékpárra anélkül, hogy ismernék az ezzel járó veszélyeket. A balesetek elkerülése érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság összegyűjtötte ezen járművekkel történő biztonságos közlekedés fontosabb elemeit.

MTI 2022.01.28.

Már az erőszakos vezetést is büntetik Romániában

Romániában a kormány a közlekedési szabályok szigorításáról fogadott el rendeletet, amelynek alapján ezentúl a vezetői jog felfüggesztésével büntethetik az erőszakos járművezetőket.

Németh Boglárka 2021.08.13.

Változhat a KRESZ az e-rollerek miatt

Januártól valószínűleg új közlekedési szabályokat vezetnek be, az elektromos közlekedési eszközök, legfőképp az e-rollerek miatt. A kormány és az Országos Baleset-megelőzési Bizottság (OBB) már dolgoznak a módosításokon.

Hirdetés