Hirdetés
Címke: középiskola
Hirdetés
Győr+ 2022.06.09.

Mystery Skype – játék a testvérvárosokkal

Győrnek kilenc országban tizenkét testvérvárosa van szerte a világon: Brassó, Colmar, Csíkszereda, Dunaszerdahely, Ingolstadt, Erfurt, Kuopio, Nof Hagalil, Nyizsnyij Novgorod, Poznan, Sindelfingen és Wuhan. A város vezetése intenzív kapcsolatot ápol velük, de a fiatalok között szinte semmilyen kapcsolat nincs. Ezért indult el a „Testvérváros –testvér osztály” elnevezésű projekt. Ennek egyik része a Mystery (magyarul rejtélyes) Skype.

Győr+ 2022.04.22.

Ezek a legjobb középiskolák: több győri intézmény a TOP100-ban!

Melyik a legjobb állami, egyházi vagy alapítványi középiskola, hat- vagy nyolcosztályos gimnázium? Jöjjön a teljes lista a száz legjobb gimnáziummal, ahova több győri intézmény is bekerült, sőt, a pannonhalmi bencések is bent vannak a TOP50-ben.

MTI 2022.01.18.

Szombaton tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat

Szombaton 10 órától tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat a 9. évfolyamra, a 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokba, továbbá az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkező diákok számára. Szombaton 553 helyszínen csaknem 73 ezren felvételiznek - közölte az Oktatási Hivatal (OH).

Győr+ 2022.01.07.

Fergeteges diákdiri-választás a covid után

A Győri SZC két iskolája, a Baksa Kálmán Gimnázium és a Krúdy Gyula Technikum az iskolák szétválása óta megtartotta első közös diákdiri-választását.

Németh Boglárka 2021.12.14.

Díjazták a 750-es vetélkedő nyerteseit

Megkapták megérdemelt jutalmukat az Arrabona EGTC által szervezett 750-es vetélkedő győztes csapatai. A polgármester, dr. Dézsi Csaba András adta át nekik az ajándékcsomagokat.

Győr+ 2021.11.27.

Aludni tényleg ráérsz máskor is!

Már nagy hagyománya van Győrben a 24 órás vetélkedőnek, amelyen győri középiskolák csapatai vesznek részt. A jó hangulat és a kikapcsolódás garantált, még ebben a borús időben is!

Győr+ 2021.10.19.

Statisztikai csapatverseny középiskolásoknak

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) idén már nyolcadik alkalommal rendezi meg a STAT WARS elnevezésű országos középiskolai statisztikai csapatversenyét, amelyre október 18. és november 4. között lehet nevezni.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat