Címke: középiskola
Hirdetés
Győr+ 2024.01.19.

Irány a középiskola!

Január 20-án, szombaton tartják országszerte az írásbeli központi felvételi vizsgát azoknak az általános iskolásoknak, akik középiskolában folytatják tanulmányaikat.

Győr+ 2023.11.17.

Pályaválasztási vásár az Audi Hungaria Iskolaközpontban

Nagy érdeklődés mellett rendezte meg 4. Pályaválasztási és Képzési Vásárát az Audi Hungaria Iskolaközpont. A rendezvényen magyar és külföldi egyetemek standokon, majd előadásokon mutatták be a különféle képzési fajtákat és a továbbtanulási lehetőségeket.

Győr+ 2023.11.16.

Népszerű és jó hírű a Baross-iskola

A Jedlik mellett a Baross-iskola is előkelő helyen végzett az országos technikumi rangsorban, ez pedig a nyílt napok iránti érdeklődésen is meglátszott, ahol szinte minden szakmai és nyelvi órára beülhettek a nyolcadikos diákok és szüleik.

Győr+ 2023.11.16.

Százakat vonz a Jedlik

Nem csak az országos technikumi rangsorban foglal el előkelő helyet a Jedlik Ányos Gépipari Technikum.

Nagy Roland 2023.10.25.

Kiállítás a pályaválasztás jegyében

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Győri Szakképzési Centrum október 27-én Pályaválasztási Kiállításra várja a diákokat és a szülőket a kamarai székházban.

HAK 2023.05.28.

Ismét meghirdetik a Győri Stafétát

A Magyar Nemzetőrség „Török István” Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával idén 20-dik alkalommal hirdeti meg közterületi futóversenyét, amelyre június 2-án 10 órakor a Bem téren kerül sor.

Mireider Máté 2023.05.08.

Mutatjuk, hányan és miből érettségiznek Győrben az idei évben

A legnépszerűbb idegennyelvi érettségi az angol, a második a német lett, de megyénkben 12 fő olaszból, néhányan pedig még latinból is vizsgát tesznek. Népszerűek a szakmához kötődő tárgyak is, mint a logisztika, sokan választották a hittant is.

Győr+ 2023.04.03.

Győri középiskolások az ország legjobb statisztikusai között

Rekordszámú csapat versengett a KSH országos középiskolai statisztikai versenyén. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2023. március 29-én rendezte meg a tradicionális középiskolai csapatverseny, a STAT WARS döntőjét. A statisztikai kultúrát a diákok körében sok-sok élménnyel és tapasztalattal népszerűsítő vetélkedőre az idén kilencedik alkalommal került sor.

Hirdetés