Hirdetés
Címke: környezettudatosság
Hirdetés
Győr+ 2022.06.15.

Jöhet a nagyon olcsó tömegközlekedési bérlet

A kormány megvizsgálja a németországi helyi és regionális közösségi közlekedésben alkalmazott kedvezményes, úgynevezett kilenceurós bérlet intézményét - mondta Palkovics László szerdán Berlinben.

Bajzát Zsuzsi 2022.06.15.

Felvillanyozó családi nap a Dunakapu téren

Napjainkban egyre fontosabb téma a környezetvédelem, amelyért mindenki a saját területén igyekszik tenni. A közlekedésben előtérbe kerültek az elektromos járművek, és az innovatív, környezetvédő technológiák. Ezekre láthatunk remek alternatívákat most szombaton, a Lightning Day - III. Villanyautós Családi Nap-on.

J. Kovács Andrea 2022.06.10.

Öko-diákolimpia felsősöknek

Sövény-ökoolimpiát rendeztek a felső tagozatos általános iskolásoknak. A két napos esemény célja a legfogékonyabb korosztály környezettudatosságra nevelése.

Győr+ 2022.06.10.

Új „zöld irányvonalat” hirdetett a VOSZ

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete új „zöld irányvonalat” hirdet, ezzel ösztönözve tagvállalkozásait a tudatos termelésre és a hosszútávon fenntartható működésre. E cél keretein belül a megyei VOSZ 2022-től kezdve minden évben támogat valamely, a környezetvédelemmel, illetve a jövő generációjával kapcsolatos programot.

Győr+ 2022.06.04.

Zöld Audisok

„Környezetvédelem és hulladékmegelőzés – Hogyan tegyük szebbé a világot?" – mottó jegyében környezetvédelmi projektnapot tartottak az Audi Hungaria Zrt., az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ és a Büchl Hungaria Kft. együttműködésében.

Havassy Anna Katalin 2022.06.04.

A bogaras bokszoló

Leginkább bokszolóként vált eddig ismertté Sánta Krisztián, aki szép eredményeket tudhat magáénak a sportban. Persze a civil életére is folyamatosan gondolt, így számos végzettsége mellett jelenleg úgy tűnik megtalálta a kedvencét: darázs és kártevőírtóként ténykedik, így talán nem haragítottuk magunkra a címmel.

Győr+ 2022.04.23.

Tótisztítás a Föld napja alkalmából

Tótisztítási akciót szerveztek április 23-án szombaton 14 órától a FILO-Pont Győr önkéntesei. Az apropó a Föld napja volt, a helyszín pedig a Gorkijvárosi tavak.

Győr+ 2022.04.15.

150 éves fák és magyar futrinkák

Három kilométeres tanösvényen élvezhetjük az öreg tölgyes jó levegőjét, hangulatát – tudtuk meg Szekeres Györgytől, a környezetvédelmi osztály referensétől.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat