Címke: koncertek
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2022.09.09.

Ingyenes Kaláka-koncert Győrben

„Volt egy fakatona” címmel a Kaláka együttes családi műsorát hallhatják 2022. szeptember 10-én (szombaton) 16 órakor a Kossuth Lajos Művelődési Ház udvarán (Győrszentiván, Déryné út 50.). A Kaláka legkedveltebb gyerekdarabjaiból áll a program.

MTI 2022.06.21.

Elkezdődött a VOLT Fesztivál

Két év kihagyás után kedden elkezdődött a Telekom VOLT Fesztivál Sopronban. A koncertek sorát este a nagyszínpadon az Ivan & The Parazol indítja, akiket a Carson Coma és a Tankcsapda követ, majd a Muse fellépése zárja.

Győr+ 2022.05.12.

A Fertőrákosi Barlangszínházban lépnek fel a győri filharmonikusok

Fantasztikus koncertekkel és különleges előadóművészekkel várja közönségét a Győri Filharmonikus Zenekar nyáron is! A társulat a Fertőrákosi Barlangszínházba meghirdetett koncertsorozatának részletes programjairól Fűke Géza igazgató számolt be a csütörtöki sajtótájékoztatón. Az eseményen részt vett dr. Simon István, Sopron alpolgármestere és dr. Ragány Misa, a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Földvári Gabriella 2022.05.01.

Összművészeti tavasz Győrben

Ingyenes világzenei koncertek, nemzetközi hírű fellépők, táncszínházi produkciók és házfalakon táncoló művészek – mindezt a Bartók-tavasz rendezvénysorozat kínálja, melynek idén Győr az egyik helyszíne. A rendezvénysorozat hétfő este a Győri Balett GisLcímű előadásával indult, melyet a fellépők Markó Iván emlékének ajánlottak.

Győr+ 2022.02.25.

Kávéházi időutazás: Rómer Ház Pilvax

2022. március 15-től egészen március 27-ig egy kis időutazáson vehet részt az, aki belép a Rómer Házba. A jól megszokott miliő helyett a Pilvax Kávéház hangulata fogadja a látogatókat.

Hirdetés