„Nem szürkének születtél!” – Halott Pénz koncert Győrben

Győr+ Fotó: Rózsa Tamás
2022.12.31. 08:18

Az Audi Aréna Győrben december 30-án pénteken teltházas koncertet adott hazánk egyik legnépszerűbb formációja a Halott Pénz. Aki ott volt, remek évzáró koncert részese lehetett, akik nem jutottal el, azoknak néhány fotóval érkeztünk fergeteges hangulatról.

Hirdetés

A Halott Pénz 2004 óta működő, többszörös Fonogram díjas magyar hiphopformáció. Eredetileg a Halott Pénz Marsalkó Dávid szólóprojektje volt, 2013-ban lett belőle hétfős – többnyire akusztikus – zenekar többféle műfaj keveredéseinek stílusjegyeivel.

Marsalkó Dávid

Énekesük Járai Márk, aki Győrben született, Győrben tanult és ezer szállal kötődik a városhoz. Az előadó erre roppant büszke, többször is hangoztatja, s ez a koncert sem múlhatott el anélkül, hogy imádott városáról ne emlékezett volna meg.

A teltházas koncert egyébként már előre borítékolható volt, a srácok népszerűsége cseppet sem csökkent az elmúlt években. Sőt, rajongóik száma napról-napra nő, amely köszönhető az igényes zenei világnak, továbbá Marsalkó Dávid ötletes, frappáns és mindig akutális szövegeinek.

A péntek esti buliban természetesen felcsendültek a zenekar olyan bombaslágerei, mint a „Valami van a levegőben”, az „Amikor feladnád”, a „Darabokra törted a szívem”, a „Szívedből minden kell”, a „Nem érinthet meg”, „Mielőtt megismertelek”, a „Szétszeretlek” és lehetne még sorolni.

A közönség roppant jól érezte magát az este folyamán, imádták a srácokat, együtt énekeltek velük, s persze tapsokból sem volt hiány. A Halott Pénz igazán klassz bulit nyomott az Audi Aréna Győrben.

Galéria: Rózsa Tamás

Hirdetés