Hirdetés

Több ezren voltak kíváncsiak Rúzsa Magdi koncertjére

Fotó: Mekliz Fotó
Szigeti Sándor
2022.08.20. 07:01

Több ezren voltak kíváncsiak Rúzsa Magdi élő nagy koncertjére pénteken este Győrben, a Szentlélek téren.

Hirdetés

A szervezők nem voltak könnyű helyzetben, hiszen pénteken délután még úgy tűnt, éppen a koncert kezdetére, este nyolc óra utánra komoly vihar érkezhet meg Győrbe, száz kilométer/órás széllel, erős zivatarokkal és felhőszakadással.

A szervezők éppen ezért folyamatosan nyomon követték a legfrissebb előrejelzéseket, majd este nyolc órakor hivatalosan is bejelentették: lesz koncert, mert az időjárási adatok szerint biztonságosan megtartható a rendezvény, az estére beígért nagy vihar ugyanis elkerüli Győrt.

Mint kiderült, jól döntöttek: több ezren buliztak Ruzsa Magdi koncertjére, aki mint mindig, ezúttal is elbűvölte a közönséget.

Folytatás ma az augusztus 20-i programsorozat harmadik, egyben záró napján! A részletes programok itt olvashatók! Az esetleges programváltozásokról pedig a szervezők hivatalos Facebook-oldalán lehet első kézből tájékozódni.

Pinnyéden ugyancsak ma rendezik meg a II. Pinnyédi Hídpikniket.

Az egész napos, ingyenes programsorozatban többek között Back II Black koncert, este nyolc órától pedig Ismerős Arcok élő nagy koncert szerepel. A részletes programok itt olvashatók!

Galéria: Mekliz fotó

Kapcsolódó témák: #augusztus 20. | #Győr | #koncertek |
Hirdetés