Címke: Kolumbia
Hirdetés
Ficsór Dávid 2024.02.08.

Bogotából jöttem

Még egy év sem telt el a tavalyi fellépésük óta, a Győri Balett most ismét a kolumbiai Bogotába repült, keresztül az Atlanti-óceánon, több mint 10 ezer kilométert megtéve, hogy estéről estére elkápráztassa az 1300 fős közönséget.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.25.

Kolumbiában éheznek a Győri Balettra

Még nincs egy éve, hogy meghódította Kolumbia fővárosát Győr fantasztikus táncegyüttese, a csapat januárban ismét Bogotába indult. A társulat a Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo színház gyönyörű színpadán ezúttal négy alkalommal is előadja Velekei László nagy sikerű, Anna Karenina koreográfiáját.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.04.

Bogotában is szavak nélkül hódítanak

Győri táncosok, francia téma, a dél-amerikai éjszakákban – így lehetne összefoglalni a Győri Balett újabb egy hetes kalandját, melyet ezúttal Kolumbiában tölt a társulat. Az együttes vasárnap indult Bogotába, érkezésükkor pedig Velekei László exkluzív interjút adott a Győr+ Médiának. Az igazgató az első élményekről, de a már megtapasztalt kulturális különbségekről is szívesen beszélt.

P. Csapucha Adrienn 2023.02.06.

Bogotába indul a balett

Világjáró hírében áll a Győri Balett, és erre 2023-ban is ráerősít az együttes. Az egyik legizgalmasabb helyszín, ahová az idei esztendőben meghívást kapott a társulat, az kétségkívül a kulturális tekintetben is rendkívül gazdag és sokszínű Kolumbia lesz. A dél-amerikai ország fővárosában három fantasztikus darabját mutatja be a csapat áprilisban.

Hirdetés