Címke: kinevezés
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.02.03.

Az OBT új elnöke: „Én csupán a csapatkapitány vagyok”

A Győri Ítélőtábla polgári ügyszakos bíráját, dr. Szabó Pétert választották meg az egyik legfontosabb bírói szerv, az Országos Bírói Tanács elnökévé. Az új elnök az elsőként a Győr+ Médiának adott interjút.

Győr+ 2024.01.12.

Hivatalossá vált az egyetem rektorának kinevezése

Novák Katalin köztársasági elnök Magyar Közlönyben megjelent határozata értelmében prof. dr. Friedler Ferenc töltheti be a győri Széchenyi István Egyetem rektori tisztségét a következő három évben is. Pályázatát korábban az intézmény Szenátusa és a fenntartó alapítvány Kuratóriuma egyaránt támogatta. A Széchenyi-egyetem vezetési modelljében a rektor tudományos elnökhelyettes, aki az elnökkel és a három további elnökhelyettessel tevékenykedik az intézmény fejlődéséért.

Győr+ 2023.07.17.

A SZE újabb két oktatója kapott professzori kinevezést

A győri Széchenyi István Egyetem két oktatóját nevezte ki egyetemi tanárnak Novák Katalin köztársasági elnök: dr. Csicsmann Lászlót, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar dékánját és dr. Kovács Attila Józsefet, az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar dékánhelyettesét, a Biológiai Rendszerek és Precíziós Technológiai Tanszék tanszékvezetőjét. Mindketten úgy látják, az intézmény páratlan lehetőségeket kínál a hallgatóknak és a térség gazdasági szereplőinek egyaránt.

Szigeti Sándor 2023.07.07.

Egy éve a törvényszék elnöke dr. Somogyi Zoltán

Tavaly nevezték ki a Győri Törvényszék elnökének dr. Somogyi Zoltánt, és máris egy takarékos és kihívásokkal teli esztendőt tudhat maga mögött. Azt mondja, eredetileg nem jogásznak készült, mégis ezen a pályán találta meg a hivatását.

MTI 2023.06.28.

Tuzson Bence lesz az új igazságügyi miniszter

Orbán Viktor miniszterelnök tudomásul vette Varga Judit igazságügyi miniszter lemondási szándékát - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.23.

Velekei László: óriási energiák szabadultak fel a táncfesztiválon!

Nem csak a tánc miatt van állandó mozgásban a Győri Balett, hanem azért is, mert a társulatnál utazást utazás követ, mellette pedig a Magyar Táncfesztivál megálmodóiként és házigazdáiként is csúcsteljesítményt nyújtanak. Velekei László együtt lüktet az együttessel, élete a tánc, szenvedélye a balett, és a második családja a csapata. A Győri Balett direktorát nemrégiben nagy megtiszteltetés érte, erről, és az idei táncfesztivál sikereiről is kérdeztük.

Hirdetés