Címke: kinevezés
Hirdetés
Győr+ 2023.07.17.

A SZE újabb két oktatója kapott professzori kinevezést

A győri Széchenyi István Egyetem két oktatóját nevezte ki egyetemi tanárnak Novák Katalin köztársasági elnök: dr. Csicsmann Lászlót, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar dékánját és dr. Kovács Attila Józsefet, az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar dékánhelyettesét, a Biológiai Rendszerek és Precíziós Technológiai Tanszék tanszékvezetőjét. Mindketten úgy látják, az intézmény páratlan lehetőségeket kínál a hallgatóknak és a térség gazdasági szereplőinek egyaránt.

Szigeti Sándor 2023.07.07.

Egy éve a törvényszék elnöke dr. Somogyi Zoltán

Tavaly nevezték ki a Győri Törvényszék elnökének dr. Somogyi Zoltánt, és máris egy takarékos és kihívásokkal teli esztendőt tudhat maga mögött. Azt mondja, eredetileg nem jogásznak készült, mégis ezen a pályán találta meg a hivatását.

MTI 2023.06.28.

Tuzson Bence lesz az új igazságügyi miniszter

Orbán Viktor miniszterelnök tudomásul vette Varga Judit igazságügyi miniszter lemondási szándékát - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.23.

Velekei László: óriási energiák szabadultak fel a táncfesztiválon!

Nem csak a tánc miatt van állandó mozgásban a Győri Balett, hanem azért is, mert a társulatnál utazást utazás követ, mellette pedig a Magyar Táncfesztivál megálmodóiként és házigazdáiként is csúcsteljesítményt nyújtanak. Velekei László együtt lüktet az együttessel, élete a tánc, szenvedélye a balett, és a második családja a csapata. A Győri Balett direktorát nemrégiben nagy megtiszteltetés érte, erről, és az idei táncfesztivál sikereiről is kérdeztük.

Győr+ 2022.10.17.

Három új professzor a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi István Egyetem három oktatóját nevezte ki egyetemi tanárnak Novák Katalin köztársasági elnök ebben a tanévben: dr. Böröcz Pétert, a Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék, dr. Dogossy Gábort, az Anyagtudományi és Technológiai Tanszék, valamint dr. Fischer Szabolcsot, a Közlekedésépítési és Vízmérnöki Tanszék munkatársát. Mindannyian elkötelezettek abban, hogy a győri egyetem tudományos teljesítménye még színvonalasabb legyen.

Hirdetés