Hirdetés
Címke: kereskedelem
Hirdetés
Győr+ 2022.06.17.

Kérésre változtattak az Aréna Piacon

Harmadik vasárnap lesz már az előttünk álló, amikor az egykori ETO Park piac az Audi Aréna melletti parkolóban várja az árusokat és a vásárlókat. Most a hivatalos Facebook oldalukon jelentettek be egy sokak számára vélhetően örömteli változtatást.

Havassy Anna Katalin 2022.06.05.

Még szokni kell a ma megnyílt új piacot Győrben

Régóta téma volt már, hogy költözik az ETO Park Piac, az új helyszín pedig az Audi Aréna murvás parkolója lesz. Az első nap épp pünkösdvasárnapra esett, s már most sokan voltak kíváncsiak, milyen is az új, immár Aréna Piac néven futó kirakodóvásár. A Győr+ is ott volt a debütáláson.

J. K. A. 2022.05.20.

Ármustra a Vásárcsarnokban

Nagy felhozatal, széles kínálat, élénk vásárlói érdeklődés jellemezte a péntek délelőttöt a Vásárcsarnokban.

Németh Boglárka 2022.05.07.

Mindenkit vár a “Kult. utca”

A belváros is megtelt élettel már szombat délelőtt, ugyanis a művészettel és a kereskedelemmel fonódott össze Győr szíve. A Kult. utca nevű rendezvényen kirakodó vásárt tartanak a belvárosban működő kereskedők, melyek során az ő portékáikat lehet még közelebbről megismerni, valamint ezekből vásárolni. Az esemény a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Győri Bevásárló Utcák Alapítványának köszönhetően valósult meg idén is a Király utcában, ahonnét a Győr+ Rádió csapata is élőben jelentkezik.

Győr+ 2022.05.03.

Az Aldi parkolója is fizetős lesz a Plázánál

Olvasónk jutattatott el hozzánk egy szórólapot, amelyet az autójára helyeztek ki kedden a Szauter Ferenc utcai Aldi parkolójában. Eszerint az időkorlát nélküli ingyenes parkolás ott is megszűnik.

MTI 2022.03.31.

Beszünteti a műanyagzacskókat az egyik hazai üzletlánc

Húsvét után eltűnik az Auchan hazai áruházaiból a zöldség-gyümölcs, illetve a pékáru leméréséhez és hazaszállításához használt műanyagzacskó, az úgynevezett rollbag: április 19-től a vásárlók a már eddig is kínált környezetbarát csomagolóeszközökben vihetik haza az árut.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.21.

ETO Park: új bérlők, új munkahelyek

Az új tulajdonosnak köszönhetően hamarosan új bérlők népesíthetik be az ETO Parkot, erről sajtótájékoztatón számolt be Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő, Hajtó Péter önkormányzati képviselő, valamint a WHB Csoport illetékese, Simon Csaba. Az első fecske egy modern élelmiszer áruház lesz az Élmény- és Szabadidőközpontban, amely a tervek szerint augusztus végén nyílik majd meg. Az áruházlánc már az ötödik győri boltját nyitja meg és csak az ETO Parkban közel 30 új munkahelyet teremt.

MTI 2022.02.25.

Nincs bajba jutott magyar fuvarozó Ukrajnában

Az eddigi információk szerint nincs bajba jutott magyar fuvarozó Ukrajnában - közölte a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete - NiT Hungary pénteken az MTI-vel.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.24.

Nagyon kéne a munkaerő a kereskedelembe

Egyre nagyobb a munkaerőhiány a kereskedelemben, a megyében is sok betöltetlen állás van a boltokban. Főleg a kiskereskedelem van nehéz helyzetben és leginkább az élelmiszer áruházak és boltok küzdenek emberhiánnyal. Erről a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének alelnöke beszélt a Győr+ Médiának.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat