Hirdetés
Címke: kereskedelem
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.06.10.

Több tiszteletet a kereskedelmi dolgozóknak!

A járványhelyzet tapasztalataira alapozva kampányt, ennek részeként pedig online petíciót indított a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete. A KASZ négy fő problémát jelölt meg, amivel a kereskedelmi dolgozók a pandémiás időszakban szinte nap, mint nap szembesültek, és amelyeken szerintük, mindenképpen változtatni kell. Az érdekvédők havi egy szabad hétvégét, több tiszteletet, friss gyümölcsöt és két műszak között, legalább 11 óra pihenőidőt kérnek a kereskedelmi dolgozóknak.

mti 2021.06.07.

Legalább a jövő év közepéig tart a globális chiphiány

Legalább a jövő év közepéig tart a globális chiphiány, amely hátráltatja az autógyártást és veszélyezteti a fogyasztási célú technológiai termékek szállítását is - erre figyelmeztetett a világ egyik legjelentősebb elektronikai bérgyártója, a szingapúri székhelyű Flex.

Németh Boglárka 2021.06.05.

Minden győrit vár a KultUtca a belvárosban

Ma délután Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő és Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő nyitotta meg a KultUtca elnevezésű rendezvényt a belvárosi Király utcában.

MTI 2021.05.25.

Perek indulnak csaló webáruházak ellen

A fogyasztók érdekvédelmi szervezetének felmérése szerint számottevően nem csökkent a csalás szándékával értékesítő online kereskedők száma; a tisztességtelen gyakorlat megszüntetése végett a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) közérdekű pereket indít - írta a Népszava kedden.

Győr+ 2021.04.08.

Ha szoktál rendelni Kínából, erre jobb ha figyelsz!

2021. július 1-jén az Európai Unióban megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége, 150 eurós értékig azonban a termékek behozatala továbbra is vámmentes marad. A Magyar Posta automatikus vámeljárással készül a jogszabályi változásra.

MTI 2021.03.10.

Kedvezőbb a kereskedők helyzete, mint tavaly tavasszal

A nyitvatartásra vonatkozó szabályt mindenki betartja, ugyanakkor vannak határesetek, ezeket tevékenységi kör alapján meg kell vizsgálni, főleg az iparcikk jellegű vegyeskereskedéseknél - mondta a Világgazdaságnak Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat