Címke: kereskedelem
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.03.10.

Az Aréna Piacon is nagyon várják az igazi tavaszt

Nem volt kemény telünk, a tavasz pedig már februárban kacsingatott ránk. Gyorsan elő is kerültek a könnyebb kabátok, szívtuk magunkba a napsütést. A győri Aréna Piac látogatószáma is megugrott a kellemes időben, s bár március 10-én borús volt az ég, a tavasz és a húsvét közelsége már látható és kézzelfogható volt.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.03.06.

Húsvét: a húsosok már készülnek

Kicsit több mint három hét és itt a húsvét. Az ünnep, de főleg az előtte lévő időszak sok munkát ad, de sok vásárlót is hoz a győri vásárcsarnok húskereskedőinek. Az árusok nagyon készülnek az előttünk álló időszakra, feltöltötték a készleteket, csinosítják a boltot és folyamatosan fogadják az előrendeléseket is.

MTI 2023.12.09.

Több kereskedelmi üzletlánc zárva lesz december 24-én

Az élelmiszer-üzletláncok közül a Penny és a Lidl valamennyi üzlete zárva lesz december 24-én, a Spar is zárva tartja a legtöbb saját üzletét a bevásárlóközpontok kivételével, hasonlóan a Rossmann drogérialánchoz, nem nyitnak ki a JYSK és a Diego lakberendezési üzletei sem. A megelőző napokban azonban a boltok jellemzően hosszabb nyitvatartással várják majd a vásárlókat - közölték az áruházak az MTI-vel.

HAK 2023.11.22.

Ez a népszerű drogéria sem nyit ki szenteste napján

Egyre több cégvezetés dönt úgy, hogy az idei december 24-ét szabadnapnak adja ki dolgozóinak, így szenteste napján nem nyitnak ki. Már az egyik legnépszerűbb drogéria hálózat, a Rossmann is bejelentette: valamennyi üzlete zárva marad az említett vasárnapon.

Győr+ 2023.11.22.

Újabb üzletlánc jelentette be: nem nyit ki december 24-én

A két karácsonyi munkaszüneti nap mellett idén december 24-én is zárva tart a PENNY 230 magyarországi üzlete. Az ezt megelőző napokban hosszabb nyitvatartással igyekszik megkönnyíteni vásárlói számára a készülődést az üzletlánc - jelezte közleményében a PENNY.

MTI 2023.11.11.

Már van bolt, amelyik bejelentette: nem lesz nyitva szenteste napján

Megszokott, hogy december 24-én még nyitva vannak az üzletek, így akik az utolsó pillanatra hagyták a bevásárlást, még megtehetik, hogy beszerzik az elfelejtett ajándékokat, vagy az ünnepi ételek hozzávalóit. Igaz, hogy korábban zártak az üzletek, mint egyébként, de ez természetes volt. Idén vasárnapra esik szenteste, ami nem jelentene változást, hiszen hazánkban nyitva vannak az üzletek a hét utolsó napján is. Csakhogy idén máshogy lesz. A Lidl már bejelentette: egyetlen üzletük sem nyit ki december 24-én.

Győr+ 2023.10.20.

A jövő mesterei

A tavalyi csornai vendégszereplés után ismét Győrben versenyeztek a jövő mesterei. A Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában rendezték meg „ A jelen tanulója, a jövő mestere” nevű szakmai vetélkedőt, amelyre az egész vármegyéből érkeztek fiatalok.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.08.01.

Ha augusztus, akkor dübörög a lecsószezon

Ha augusztus, akkor dübörög az idei lecsószezon. Ez az időszak mindig erős a hazai piacokon, így a győri vásárcsarnokban is, sokan szeretik az ízletes egytálételt, amihez most könnyedén be lehet szerezni a friss paprikát, paradicsomot és hagymát. Ahogy arról folyamatosan beszámoltunk, jó forgalmat bonyolítanak a csarnok kereskedői, eddig a magyar dinnye és a nyári gyümölcsök pörgették a piacot, most „felzárkóztak” melléjük a finom, különböző módon elkészített és tálalt, házi lecsó legfontosabb alapanyagai.

Hirdetés