Címke: Kerékpárverseny
Hirdetés
MTI 2023.02.27.

Jakobsennel érkezik a Soudal Quick-Step

Az Európa-bajnok Fabio Jakobsennel a soraiban indul a Soudal Quick-Step a májusi Tour de Hongrie-n - számolt be hétfőn a magyar országúti kerékpáros körverseny honlapja.

MTI 2022.05.18.

Lezajlott a Giro d’Italia 11. szakasza

Alberto Dainese nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 11. szakaszát, amelyen Juan Pedro López ismét megtartotta az összetett éllovasának járó rózsaszín trikót.

MTI 2022.05.09.

Révész: a verseny a legszebb álmainkat is felülmúlta

Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos szerint a legszebb álmaikat is felülmúlta a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny első három szakasza, amit péntektől vasárnapig Magyarországon rendeztek.

mti 2021.05.11.

Magyar bringáscsoda a Giro d’Italia-n

A keddi etapon a magyar Valter Attila fantasztikus versenyzéssel hatodikként ért célba, ezzel az összetett ötödik helyére lépett előre, és átvette a legjobb 25 éven aluli versenyzőnek járó fehér trikót. Magyar kerekes háromhetes viadalon még soha sem viselhetett megkülönböztető trikót.

Győr+ 2021.05.10.

Megyénkbe is bekanyarodik a Tour de Hongrie mezőnye

Szerdán indul a Tour de Hongrie, az ország legnagyobb kerékpáros versenye. A mezőny 14-én, a Veszprém és Tata közötti szakaszon érinti Veszprémvarsány, Ravazd, Pannonhalma, Nyalka, Táp településeket.

Hirdetés