Címke: kerekesszék
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2022.05.09.

Fogadj örökbe egy kerekesszéket! – minden forintnak helye van

Bátorság, közösség, szakmai irányítás és néhány jószívű mecénás. Ennyi tényezőre van szükség csupán ahhoz, hogy megalakulhasson az első győri férfi kerekesszékes kézilabdacsapat. A háttérben a folyamatok már jó ideje zajlanak, a közelmúltban pedig edzőtáborba is eljutott az a maroknyi sportoló, akik a tervek szerint ősztől városunk színeiben játszanak majd a kerekesszékes kupában.

Ficsór Dávid 2022.05.08.

Nemes célok felé robognak a Győri Szekerek

Az együttes a Győri Férfi Kézilabdáért Közhasznú Alapítvány alá tagozódva kezdi meg működését és nemrég az a megtiszteltetés érte a gárdát, hogy segíthette a Magyar Kerekesszékes Kézilabda Válogatott felkészülését egy tatai összetartás során.

Iván Gábor 2022.05.03.

Indul a Győri Szekerek!

Győr a kézilabda sport fellegvára, hiszen itt található a világ legjobb női kézilabdacsapata, a Győri Audi ETO KC, itt tevékenykedik szép eredményekkel a tehetségek alkotta másodosztályú férfi gárda, az Agrofeed ETO-UNI Győr (ETO SZESE), valamint számos remek utánpótlás-műhely is. Ez az elismerésre méltó „szortiment” most egy újabb büszkeséggel bővül, hiszen hivatalosan is megalakul a Győri Szekerek, a város első kerekesszékes kézilabda csapata.

Bajzát Zsuzsi 2022.04.30.

Fogadj örökbe egy kerekesszéket!

Egyre nagyobb figyelmet kap hazánkban a parasport, köszönhető ez többek között annak, hogy az olimpiai eszme is felkarolta ezeket a sportolókat.

Hirdetés