Címke: képviselő
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.01.25.

A választások éve 2024

A választások éve Magyarországon 2024, júniusban európai parlamenti és önkormányzati választásokat is rendeznek idehaza. Erről a város országgyűlési képviselője beszélt a Győr+ Médiának. Simon Róbert Balázs kiemelte, Brüsszelben komoly változásra, míg Győrben az elért eredmények megőrzésére, folytatására, a folytonosság fenntartására és kiszámítható helyi politikára van szükség. A képviselő azt mondta, egy közelmúltban készült kutatás szerint Győr büszke lehet az eredményeire, hiszen a második legjobb mutatókkal rendelkező megyeszékhely vagyunk.

Földvári Gabriella 2024.01.13.

Takács Krisztián: Igyekszem eleget tenni a kéréseknek

A fejlesztéseket bemutató sorozatunk következő vendége Takács Krisztián, a 3-as számú választókerület képviselője, hozzá tartozik a belváros keleti része és Révfalu középső része.

Földvári Gabriella 2024.01.13.

Győr új alpolgármestere dr. Laczkovits-Takács Tímea

Dr. Laczkovits-Takács Tímea az új győri alpolgármester, aki azt követően került a városvezetésbe, hogy Radnóti Ákos új megbízatása miatt lemondott korábbi tisztségéről. Tímea rutinos, tapasztalt politikus, 2010 óta Ménfőcsanak önkormányzati képviselője. Alpolgármesterként az egészségügyi, szociális, lakásügyi feladatok mellett az Egészséges Városok Programért, a nemzetközi kapcsolatokért és a környezetvédelemért is felel.

Földvári Gabriella 2023.12.03.

Dr. Szálasy László: Fontos a fásítás, a zöldítés a még élhetőbb városrészért

Dr. Szálasy László Adyváros és Nádorváros középső részének, vagyis a 8-as számú választókerületnek a képviselője. Az ebben az önkormányzati ciklusban alakult Környezetvédelmi Bizottság elnöke, ismert és elismert orvos – ezúttal vele beszélgettünk arról, milyen fejlesztések zajlottak a városrészében.

Földvári Gabriella 2023.11.13.

Diligens: Azért dolgozom, hogy Szabadhegy, Kismegyer minél élhetőbb legyen

Diligens Tibor – a 13-as választókerület önkormányzati képviselője, hozzá tartozik Szabadhegy és Kismegyer – szerint számtalan fejlesztés történt a körzetében az elmúlt három és fél évben, amelyekre nagy szükség volt, hiszen a falusias lakóövezettől a lakótelepi problémákig sok mindenre kell figyelnie, megoldást találnia.

Földvári Gabriella 2023.11.05.

Rózsavölgyi: Tudatos fatelepítés szükséges a kiserdőben

A kiserdő teszi igazán élhetővé, zölddé a Marcalváros II-n lakó több mint 6800 ember életét. Akik maguk is zöldítik, csinosítják környezetüket. Többek között így mutatta be a körzetét a 11. választókerület önkormányzati képviselője, Rózsavölgyi László.

Győr+ 2023.01.09.

Polgármestert választottak Lövőn és Szerecsenyben

Mind a két településen független képviselő nyerte a vasárnap tartott időközi polgármester-választást. Szerecsenyben Horváth Katalin, míg Lövőn Hollósi Gábor kapta a szavazatok nagy részét.

Győr+ 2022.07.11.

A Győr+ kérdez, a képviselő válaszol

Kovács Tamás a 9. számú választókerület képviselője, körzete három városrészt is érint. Arra voltunk kíváncsiak, hogy az ott élő gyerekeknek, felnőtteknek milyen kikapcsolódási, sportolási lehetőségei vannak.

Győr+ 2022.06.19.

A Győr+ kérdez, Szabó Jenő képviselő válaszol

Szabó Jenő a 16. választókerület, Gyirmót és Ménfőcsanak, Ménfő rész képviselője. A településrészen, ahol egyre többen élnek, évek óta gondot okoz az utak, a járdák állapota, valamint a városrész biztonságos megközelítése is. Mit tud tenni a képviselő a jobb és biztonságosabb közlekedésért?

Hirdetés