Címke: karrier
Hirdetés
Győr+ 2024.01.30.

Az egyik meghatározó hazai LED-forgalmazó céget építette fel a SZE egykori hallgatója

A győri Széchenyi István Egyetem egykori villamosmérnök-hallgatója, Szórádi Bence nem mindennapi utat járt be: 19 évesen, tanulmányaival párhuzamosan beindította vállalkozását, és meg sem állt azóta. A sikeres üzletember mindössze 24 évesen nyerte el az Év fiatal vállalkozója díjat, majd hamarosan a Forbes címlapján szerepelt, mindössze egy hónappal szakdolgozatvédését követően. Egyedülálló karrierútja sokak számára példa lehet.

Herkely Ákos 2024.01.03.

Különleges e-könyv született

Szieber Ákos marketing szakember és Patkás Tamás Győr parasport nagykövete voltak az idei év első Mélyvízének vendégei, hogy beszámoljanak a közelmúltban elkészült Tamásról szóló e-könyvről.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.10.

Pink és Szóda: A kirobbanó női inspiráció

Vettél bérletet? Még nem, majd holnap! Ugye ismerősek ezek a mondatok, pedig csak rajtunk múlik, hogy az énidőt mire használjuk, vagy, hogy egyáltalán kialakítunk-e énidőt a sűrű hétköznapok zűrzavarában. A Pink és Szódában két gyönyörű, sikeres, inspiráló hölgyet láttunk vendégül, akik életük minden szakaszában megélték és megélik nőiességüket, ami nagyrészt a sportnak is köszönhető.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.27.

Pink és Szóda: Sportot űznek a sikerekből

Fiatalok, jóképűek, ráadásul sportot űznek a sikerekből. A szakmájuk a hivatásuk, és ha elsőre nem is gondolnánk bizony sok közös van bennük. Nagy Balázs és Huszár Marcell karrierről, sportról és az előttük álló kihívásokról is mesélt a Pink és Szóda 13. adásában.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.27.

Férfias játékok pályán és színpadon

Ismét megtörtük a rendet, és két belevaló férfit invitáltunk meg női magazinunkba. Nagy Balázst nem kell bemutatni a színházszerető közönségnek, ahogy Huszár Marcellt sem az ETO-drukkereknek. Ők várják a nézőket pénteken 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Mihályi Orsi 2023.09.12.

Sárközi Józseffel Maszk nélkül

Immár 19 éve koptatja a Győri Nemzeti Színház világot jelentő deszkáit Sárközi József színművész, akivel Maszk nélkül beszélgetett Mihályi Orsi.

J. Kovács Andrea 2023.07.09.

Negyven év után is boldogan lép be az iskolába

A közelmúltban kapta meg a Győr oktatásügyéért díjat Kurcsics Rafaella. A Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanára ízig-vérig pedagógus családból származik, hiszen szülei, testvérei, sógorai mind a tanítást választották.

Pécskai István 2023.06.26.

Albert Zoltán, az ütős sportesemények szervezője

Rangos elismerést vehetett át a városházán Albert Zoltán, akit „Győr Sportjáért” díjjal tüntettek ki. A Győri Elektromos VSK Asztalitenisz Szakosztályának elnöke hosszú évtizedek óta társadalmi munkában szervezi a városi tömegsportrendezvényeket. A 13 sportágat felölelő Villamos-iparági Sportbizottság első emberét, saját elmondása szerint, nem lepte meg, hogy jelölték a díjra. Megtiszteltetés számára az elismerés.

Győr+ 2023.02.06.

A széchenyis mérnökképzés nemcsak papírt, hanem szakmai tapasztalatot is ad

Biró István fővárosiként választotta a győri Széchenyi István Egyetemet. Olyan intézményt keresett, amely gyakorlatorientált képzéseket kínál, hogy a diploma kézhezvételekor már szakmai tapasztalat is legyen a birtokában. Két éve diplomázott járműmérnök alapszakon, és szinte azonnal folytatta tanulmányait gépészmérnök mesterszakon. Tanulmányai alatt is számos pluszfeladatot vállalt, többek között egy térlátást fejlesztő applikációt is készített, ami OTDK-helyezést ért. Jelenleg a Jaguar Land Rover Hungary Kft.-nél dolgozik ADAS rendszerteszt mérnöki pozícióban.

Hirdetés