Címke: Kárpátalja
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.11.28.

Kárpátaljára visznek adományokat

Advent van, a keresztény világ a Megváltó születésére várakozik. Eredetileg az elcsendesedés, a befelé fordulás, a bűnbánat időszaka ez, de jó alkalmat ad a tevékeny szeretet gyakorlására is. Két fiatalember immár tíz éve szervez adománygyűjtést, hogy szebbé tegyék a határon túl élő rászorultak életét.

MTI 2022.11.22.

Kárpátaljai gyerekeket fogadott a Sándor-palotában Novák Katalin

Kárpátaljai gyerekeket fogadott Novák Katalin köztársasági elnök kedden a Sándor-palotában. A hazai családszervezetek idei adventi jótékonysági gyűjtésének Novák Katalin a fővédnöke. A befolyt adományokkal a kárpátaljai Ráton működő Szent Mihály Gyermekotthon árváinak karácsonyát szeretnék szebbé tenni.

MTI 2022.04.04.

Kárpátaljáról jött kérés a kormány felé

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) nyilatkozatában arra kéri a magyar kormányt, hogy továbbra is segítse Ukrajnát, és "lehetőségei szerint mozdítsa elő a fegyveres konfliktus beszüntetését és a béke megteremtését".

Győr+ 2022.03.17.

Útnak indultak a cifra adományok Kárpátaljára

A Cifra Műhely Közhasznú Kulturális Egyesület évről-évre szállít adományokat a kárpátaljai gyermekotthonok számára. A segítségnyújtás az utóbbi időben a háborús események miatt még fontosabbá vált.

Hirdetés