Címke: karácsonyi vásár
Hirdetés
Forrás és fotók: Győr-Szol Zrt. 2022.12.08.

Karácsonyfa-árusítás a piactereken

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre inkább aktuális feladat a karácsonyfa beszerzése is. A Győr-Szol Zrt. piacterein december 10-én kezdődik a fenyőárusítás. Az értékesíteni szándékozók nagyrészt Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeznek.

Győr+ 2022.11.14.

Mutatjuk a bécsi karácsonyi vásárokat

Bécsben a hagyományokhoz híven idén több helyszíne rendeznek hangulatos adventi vásárokat, többségük már meg is nyitott. Az osztrák fővárosba látogatva a leghíresebb, a Rathausplatzon rendezett vásáron kívül érdemes más helyszíneket is felkeresni!

Győr+ | Fotó: christkindlmarkt.at 2022.11.07.

Bécsben is kisebb lesz a karácsonyi vásár

A bécsi karácsonyi vásár, a Christkindlmarkt, amelyet 1986 óta a bécsi városháza előtti téren, a Rathausplatzon rendeznek meg november 19-én nyitja meg kapuit. Idén az energiatakarékosság, a fenntarthatóság szempontjából újult meg a vásár.

MTI 2021.12.17.

Szinte mindent rendben találtak a karácsonyi vásárokban

Huszonegy adventi vásárban jártak a decemberi ellenőrzéssorozat első két hetében a kormányhivatalok fogyasztóvédelmi munkatársai. Kicsin múlott, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium által elrendelt évzáró vizsgálat minden árusítóhelyet "patyolattisztának" találjon. "Mindössze három próbavásárlás tárt fel jogsértéseket, a hagyományos üzletek ennél sokkal több okot szolgáltattak a helytelenítő homlokráncolásra" - közölte az ITM.

Hirdetés