Címke: Kantharosz Gála
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.04.05.

Rekordbevétellel zárt az idei Kantharosz

Példaértékű összefogásról tettek tanúbizonyságot a győri és Győr környéki civil szervezetek és az adakozó kedvű magánszemélyek, akik az idei Kantharosz Gálán minden eddiginél magasabb összeget, több mint 25 millió forintot gyűjtöttek össze.

Venesz Klaudia 2024.03.06.

Különleges tételekkel jótékonykodik a Kantharosz

Nagy előrelépést jelent a Kantharosz Gála életében, hogy a Richter Terem helyett ezúttal a több néző befogadására alkalmas Győri Nemzeti Színház ad otthont az áprilisi, jótékonysági eseménynek. A tizenkettedik gálára ismét rekordbevételt várnak a szervezők, mellyel a tehetséges, rászoruló gyerekek szebb jövőjének biztosítása, önmegvalósításuk támogatása a céljuk.

Földvári Gabriella 2024.01.30.

Áprilisban rendezik a 12. jótékonysági Kantharosz Gálát

Idén a jótékonysági gálának a Győri Nemzeti Színház ad otthont április 4-én. A civil összefogásból tavaly rekord számú támogatás gyűlt össze a nehéz sorsú gyermekek és a tehetséges fiatalok számára. A szervezők remélik, hogy az idei gálán ezt túl tudják szárnyalni.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.14.

Kantharosz: ahol megvalósulnak az álmok!

Átadták a támogatói okleveleket annak a 18 pályázónak, akiket a Kantharosz Alapítvány sikeresen támogathat, hála a még áprilisban rendezett 11. gálájuknak. Az idei rendezvény ugyanis rekordot döntött, az árveréssel tűzdelt esten 23 millió forint gyűlt össze.

J. Kovács Andrea 2023.04.13.

Rekordbevétel a Kantharosz Gálán

Kitűnő zene, remek borok és nagylelkű adakozás egyetlen estébe sűrítve. Ez volt az idei Kantharosz Gála, melynek eredménye minden eddigi év bevételét felülmúlva, huszonhárom millió forint lett. A tizenegyedik alkalommal megrendezett jótékonysági estre érkező vendégek idén is megtöltötték a Richter Termet, hogy szebbnél szebb dallamokat hallgatva különleges borokra licitáljanak.

Győr+ 2023.03.28.

Egyedülálló karitatív aukció

Tizenegyedik alkalommal nyújt kezet egymásnak immár 11 meghatározó győri és Győr környéki civil szervezet, és rendez jótékonysági gálaestet a Győri Filharmonikus Zenekarral és az ország neves borászaival együtt a gyermekek álmainak megvalósításáért.

Győr+ 2023.03.23.

A Kantharosz-gálára készül a város

A Kantharosz-gála országosan is egyedülálló, borárveréssel egybekötött jótékonysági koncert, amelynek állandó házigazdája és társszervezője a Győri Filharmonikus Zenekar. A társulat mindig nagy örömmel képviseli a jó ügyeket, a művészek kötelességüknek érzik, hogy segítsenek.

P. Csapucha Adrienn 2023.02.07.

11 támogató, 11 tétel a 11. Kantharosz Gálán

Az összefogás ereje mindennél fontosabb, erre bizonyíték városunkban a Kantharosz Gála is, melyet 2023-ban immár 11. alkalommal rendeznek meg a Richter Teremben. Idén 11 meghatározó győri és Győr környéki civil szervezet fogott össze, a Győri Filharmonikus Zenekarral és az ország neves borászaival együtt, hogy egy színvonalas est segítségével támogassák a fiatal tehetségeket. A sikerhez persze a rendezvényt támogató vállalatok is hozzájárulnak, idén először már nem csak helyi cégek patronálják a Kantharoszt.

Hirdetés