Címke: kamara
Hirdetés
Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2024.05.07.

Különleges kurzus a kamarától

Újabb egyedi kurzust teljesítettek a Széchenyi István Egyetem azon hallgatói, akik felvették a „Kamara a vállalkozásokért” tantárgyat. A profitorientált, vállalkozói ismereteket nyújtó képzés félévzáró előadásán a fiatalok prezentálták projektjeiket a mentorok, előadók és tárgyfelelősök előtt, a hallgatók munkáját pedig oklevéllel ismerték el a campus és a kamara képviselői.

Győr+ 2023.09.15.

Ínycsiklandó ízek, mesés mesterségek: közeleg a kenyérünnep

Kellemes illatfelhő lengi be szeptember 16-án szombaton a belvárost, hiszen a Széchenyi téren rendezi meg a 21. Euroregionális Kenyérfesztivált és Kézműves Találkozót a kamara kézműves tagozata. Pénteken a Győr+ Reggeliben a részletekről meséltek a szervezők.

Földvári Gabriella 2023.09.12.

Népszerű a ballagási kiállítás

Érdeklődő diákokkal telt meg kedden a Széchenyi István Egyetem Apáczai karának tornacsarnoka, ahol az idei Ballagási kiállítást rendezi a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata.

Földvári Gabriella 2023.09.06.

A sütőipar ünnepe

Kenyerek, péksütik illata csábítja majd szeptember 16-án, szombaton a belvárosban járókat a Széchenyi térre, ahol idén immár a 21. Euroregionális Kenyérfesztivált és Kézműves Találkozót rendezi meg a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműves Tagozata.

Földvári Gabriella 2023.09.05.

Ballagási kiállítás

Idén is kiállítással segíti a kamara a ballagókat, hogy megvalósíthassák álmaikat. Az érdeklődőket szeptember 12-én 8 és 15 óra között a Széchenyi István Egyetem Apáczai karának tornacsarnokába (Liszt Ferenc utca 42.) várja a szervező, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata.

Győr+ 2023.08.29.

XXI. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata szeptember 16-án szervezi meg a XXI. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozót a Széchenyi téren. Izgalmas programokkal várják az érdeklődőket, ahol a pékségek, pékárut előállító vállalkozások és természetesen kézművesek is jelen lesznek.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.19.

Szenzációsak a szakma sztárjai

33 vármegyénkben tanuló, döntőbe jutott diák közül 26 dobogóra állhatott nemrégiben a Szakma Sztár Fesztiválon. 20 szakmában értek el 1-3. helyezést, tízben ráadásul az élen végeztek a fiatalok. Őket köszöntötte a kamara a Hotel Famulusban. Az eseményen kiderült, hogy csak Budapesten örülhettek több éremnek, de a vármegyéket nézve Győr-Moson-Sopron áll az élen.

Győr+ 2023.03.14.

Meditatív koncert és előadás

Az Egységszív Alapítvány szervezésében a cseh és szlovák tagokból álló Agnikana group ad koncertet Sri Chinmoy szerzeményeiből keleti és nyugati hangszerek kíséretében. Az együttes légies, angyali előadása meditatív hangulatot teremtve a belső csendbe vezeti a hallgatót.

Hirdetés