Címke: kamara
Hirdetés
Győr+ 2023.03.14.

Meditatív koncert és előadás

Az Egységszív Alapítvány szervezésében a cseh és szlovák tagokból álló Agnikana group ad koncertet Sri Chinmoy szerzeményeiből keleti és nyugati hangszerek kíséretében. Az együttes légies, angyali előadása meditatív hangulatot teremtve a belső csendbe vezeti a hallgatót.

Győr+ | Fotó: Orbán Viktor/Facebook 2023.03.09.

Orbán Viktor: a dolgok rendben vannak!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a hagyományos gazdasági évnyitó rendezvényét idén Orbán Viktor részvételével tartja meg. Mutatjuk a miniszterelnök legfrissebb gazdasági bejelentéseit.

Kárpát Zsolt 2023.01.06.

Konkrét – A túlélés kulcsa az alkalmazkodás

Nekünk most az a legfontosabb feladatunk, hogy a hirtelen jött változásokon átsegítsük a vállalkozókat - mondta el Konkrét című műsorunkban Pintér-Péntek Imre. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke kiemelte: a cégek akkor képesek túlélni a válsághelyzeteket, ha minél hatékonyabban tudnak alkalmazkodni.

Győr+ 2023.01.04.

Kertészkedjünk a kamarában!

A Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete 2023. január 10-én, kedden 16.30 órai kezdettel előadást tart "Bogyós gyümölcsűek szerepe a kiskertekben" címmel.

Ficsór Dávid 2022.12.13.

Elfogadta jövő évi költségvetését a kamara

Megtartotta idei utolsó küldöttgyűlését a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A szervezet legmagasabb döntéshozó szerve elfogadta 2023-as költségvetését. Pintér-Péntek Imre kamarai elnök Híradónknak azt mondta, szerencsés helyzetben vannak, hiszen az elszabadult energiaárak csak kis mértékben érintik őket.

Ficsór Dávid 2022.12.06.

Mesterlevél átadó a kamarában

Mesterlevél átadó ünnepséget rendeztek pénteken a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A szervezet feladatai közé tartozik ugyanis a mestervizsgák megszervezése és a mesterlevelek kiadása is.

Németh Boglárka 2022.09.08.

Idén is hasít a kamara és az egyetem közös tantárgya

Hétfőn megtartották az évnyitót a Széchenyi István Egyetemen, az új tanév pedig azt is jelenti, hogy ismét elindult a „Kamara a vállalkozásokért” tantárgy, mely a megyei iparkamara és a győri Széchenyi István Egyetem 11 éve tartó sikeres együttműködésének egyik gyümölcse.

P. Csapucha Adrienn 2022.03.08.

A nagybetűs NŐ, aki vállalkozóként is önazonos!

„Olyan semmilyen vagyok!” – vallotta magáról pályája kezdetén, miközben egy igazán szerethető személyiség, nyíltsága, közvetlensége magával ragadó, ahogy természetes szépsége is. Imádja nőiességét, annak minden velejárójával, ráadásul üzletasszonyként is megállja a helyét, ennek pedig egy titka van, ahogy a színpadon műsorvezetőként, úgy az életben vállalkozóként is önazonos tud maradni. Március 8-án, nőnapon Ördög Nóra vendégeskedett a kamara székházában.

Győr+ 2022.03.07.

Nőnap a kamarában

Nőnap alkalmából színes, érdekes, tartalmas programmal kedveskednek a női vállalkozóknak!

Németh Boglárka 2021.12.17.

Bemutatták a megye top 100 cégét

100 legnagyobb cég a megyében címmel tartott sajtótájékoztatót a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Hirdetés