Címke: jubileum
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.11.29.

20 éves a Pedró: „Minden terméknek lelke van”

Idén ünnepli 20 éves születésnapját a Pedró Pékség. Vajda Péter gyerekként csupán pék szeretett volna lenni, végül övé lett az egyik legsikeresebb pékség Győrben és Győr környékén. A tulajdonos úgy fogalmazott, sikerük titka egyszerű, az „Isten, haza, család” szellemében dolgoznak és minden terméket úgy készítenek, hogy annak legyen lelke.

Sándor Szigeti 2022.11.25.

Tervezze meg az Audi jubileumi logóját!

Az Audi Hungaria 30 éves fennállását ünnepli 2023-ban, ezért nyílt pályázatot hirdet, mellyel szeretné ösztönözi a Győr és vonzáskörében élő vagy alkotó, a kreatív iparban dolgozó fiatalokat, hogy vegyenek részt a jubileumi év logójának megtervezésében.

Győr+ 2022.09.08.

Jubileumi elismerések és kerek születésnap

Vezetői értekezletet tartott a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a megyében működő négy katasztrófavédelmi kirendeltség vezetői és a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok parancsnokai, valamint a megyei vezetők részvételével.

Németh Boglárka 2022.02.16.

Idén 90 éves a győri Rotary Club

Idén 90 éves a Rotary Club Győr. A jeles évforduló alkalmából számos programmal készül idén is a szervezet. Fő alapelveik a jótékonyság és barátság, továbbá az, hogy minél több fiatalt tudjanak megszólítani ezen értékek jegyében. A jubileumot egy estéllyel ünneplik majd, de gőzerővel készülnek az országosan ismert rendezvényükre, a Győri Fröccsnapokra.

MTI 2022.01.10.

Pudingversennyel kezdődött a brit uralkodó ünnepségsorozata

Pudingversennyel kezdődött hétfőn Nagy-Britanniában II. Erzsébet királynő platinajubileumi, vagyis a trónra lépésének 70. évfordulóját ünneplő több hónapos országos rendezvénysorozat, amelyen utcabálokkal, látványos parádékkal és rendkívüli négynapos munkaszünettel is köszöntik az uralkodót.

Németh Boglárka 2021.11.18.

Tíz éve köztestület a Magyar Művészeti Akadémia

Győr 750 éve vált várossá, az MMA pedig 10 éve, 2011. november 5-én 157 rendes taggal alakult meg, mint autonóm köztestület. A művészekből álló akadémia célja, hogy a legkiválóbb alkotókat összefogja, támogassa és elősegítse a tagok és célkitűzéseik megvalósulását.

Ficsór Dávid 2021.11.09.

Jubileumi könyvszalonra készülnek

Egy év szünet után ismét élettel és könyvekkel telik meg a Győri Nemzeti Színház minden szeglete. A koronavírus-helyzet tavaly nem tette lehetővé a Győri Könyvszalon megrendezését, idén november 19. és 21. között azonban újra minden a könyvekről és a kultúráról szól majd Győrben.

Ficsór Dávid 2021.11.04.

Továbbviszik Széchenyi eszmeiségét

„Egyedül minden nehéz. Soknak semmi sem lehetetlen.” Így fogalmazott Gróf Széchenyi István. E gondolat mentén tovább erősíti partnerségét a Széchenyi István Egyetem és a Gróf Széchenyi Család Alapítvány. Csütörtökön együttműködési megállapodást írtak alá Győrben a két fél képviselői. A szerződés értelmében több közös platformot hoznak létre, mellyel továbbviszik a legnagyobb magyar szellemiségét és kölcsönösen segítik egymást a felek a jövőben a Széchenyi név megőrzésében.

Hirdetés