Címke: jubileum
Hirdetés
Győr+ 2024.06.14.

Harmincéves jubileumát ünnepelte a Leadec Kft.

A Leadec Kft. megalapításának 30. évfordulóját ünnepli idén: jogelődjei révén 1994 óta támogatja ipari szolgáltatásaival a legnagyobb magyarországi vállalatokat. A cég – amelynek két vezetője is a győri Széchenyi István Egyetem egykori hallgatója – az intézmény hangversenytermében tartotta jubileumi rendezvényét.

Ficsór Dávid 2024.05.25.

Isten éltessen, Ovifoci Klub!

Idén ünnepli alapításának negyedszázados évfordulóját a Győri Ovifoci Klub. A 25 éves jubileumra nagyszabású gálát szerveztek szombaton délelőtt az ETO Stadion centerpályáján, ahol 33 óvoda hétszáznál is több focista palántája vonult fel és játszott izgalmas meccseket egész délelőtt.

Fodor László 2024.05.22.

Marco Rossi köszönti a jubileumi gála résztvevőit

Alapítása negyedszázados évfordulóját ünnepli az idén az országban egyedülálló, kizárólag óvodás korosztályú kisgyermekeket foglalkoztató Győri Ovifoci Klub. Az 1999 – ben 27 helyi óvoda részvételével alakult gyermekszervezet foglalkozásait az induláskor 23 óvoda 360 aprósága látogatta.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt. 2024.05.14.

Jubileumi víztorony-látogatás

Június 1-én ismét megnyitja kapuit Győrben a szabadhegyi hegytetőn álló impozáns mérnöki alkotás, városunk ötödik víztornya.

Kárpát Zsolt 2024.04.21.

75 éves a Győri Pedagógus Énekkar

Jubileumi koncertet adott a Győri Pedagógus Énekkar szombat este az egyetemi hangversenyteremben. Az eseményen Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere városi kitüntetésekkel jutalmazta az énekkar kiemelkedő egyéniségeit.

J. Kovács Andrea 2024.04.17.

Harminc éve a művészeti oktatásért

Harminc éves jubileumát ünnepli a Harmónia Alapfokú Művészeti Iskola. Az intézmény az évforduló alkalmából konferenciát rendezett.

Győr+ 2024.03.26.

A palota története, a Zichyk büszkesége

Április 5-én különleges megnyitóval indul az az egész éves programsorozat, mely a Zichy-palota fennállásának 400. évfordulóját ünnepli. Városunk impozáns intézménye mai állapotát 2018-ban nyerte el a Tükrös szalon és Nagyterem összenyitásával. De, hogy hogyan jutottunk idáig és miért meghatározóak a palotához köthető grófok, a névadó Zichy-család képviselői? Ez is kiderült az újrainduló Nyakkendő nélkül című magazinunkból.

Győr+ 2023.12.14.

Támogatás a nyugdíjasklubnak

Fennállásának 35. évfordulóját ünnepli ebben az évben a Ménfőcsanaki Nyugdíjas Klub. A színes, szerteágazó tevékenységet folytató egyesület 76 tagot számlál, sétálóklubot, dalkört és tánccsoportot is működtetnek. A jubileum alkalmából ünnepi vacsoraestet szerveztek szerda délután, amelyen átvehették a győri önkormányzat egyszeri támogatását is.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.12.11.

Kerek évfordulót ünnepel a Pattantyús-technikum

Névadója előtt tisztelgett a győri Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum. A hagyományos Pattantyús Napon nem csak a névadó, de az idén 60 éves intézmény születésnapját is ünnepelték a diákok és a tanárok. A Pattantyús napi ünnepségen Gede Eszter kancellár köszöntötte az iskolát, aki úgy fogalmazott, jó híre van az iskolának, amely nagyon vonzó a fiatalok számára.

Hirdetés