Címke: jubileum
Hirdetés
Győr+ 2023.05.17.

Változik a győri futballfieszta időpontja

A Magyar Labdarúgó Szövetség határozata értelmében változik a vasárnapra tervezett ETO-s focidélután menetrendje. Mind a női, mind a férfi találkozó kezdési időpontja, ezzel együtt bajnokaink köszöntése is új időpontban lesz.

Földvári Gabriella 2023.05.16.

65 éves a Győri Fotóklub

A fotó rögzíti és megörökíti a múló pillanatot - ahogy a fotós látja. 65 évvel ezelőtt alakult meg a Győri Fotóklub Egyesület. Ez alkalomból nagyszabású jubileumi kiállítást rendeztek a jelenlegi tagok válogatott munkáiból a Kisfaludy Károly Könyvtárban.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.24.

Költői emlékek élnek Bende Ildikó szívében

Eltelt egy újabb hónap, így hétfőn este ismét érkezik a "Petőfi egykor és most" című sorozatunk új adása a Győr+ Estében. Ezúttal Bende Ildikó szavalja el egyik kedvenc költeményét. A színésznő elárulta, bár úgy érzi időnként nehéz Petőfi nyelvezete, ez az alkotó és az irodalom szépsége is egyben.

Fotó és szöveg: Győr+ Média 2023.03.14.

Jubileumi ünnep és diáknap a Lukácsban

Az iskola névadójának 200. születésnapját jubileumi programsorozattal ünnepelték meg a diákok és pedagógusok a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikumban. A rendezvényen egy rendhagyó zenés előadást is bemutattak a tanulók. Emellett csaknem félszáz változatos eseményen vehettek részt az iskola diákjai.

Ficsór Dávid 2022.11.29.

20 éves a Pedró: „Minden terméknek lelke van”

Idén ünnepli 20 éves születésnapját a Pedró Pékség. Vajda Péter gyerekként csupán pék szeretett volna lenni, végül övé lett az egyik legsikeresebb pékség Győrben és Győr környékén. A tulajdonos úgy fogalmazott, sikerük titka egyszerű, az „Isten, haza, család” szellemében dolgoznak és minden terméket úgy készítenek, hogy annak legyen lelke.

Sándor Szigeti 2022.11.25.

Tervezze meg az Audi jubileumi logóját!

Az Audi Hungaria 30 éves fennállását ünnepli 2023-ban, ezért nyílt pályázatot hirdet, mellyel szeretné ösztönözi a Győr és vonzáskörében élő vagy alkotó, a kreatív iparban dolgozó fiatalokat, hogy vegyenek részt a jubileumi év logójának megtervezésében.

Győr+ 2022.09.08.

Jubileumi elismerések és kerek születésnap

Vezetői értekezletet tartott a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a megyében működő négy katasztrófavédelmi kirendeltség vezetői és a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok parancsnokai, valamint a megyei vezetők részvételével.

Németh Boglárka 2022.02.16.

Idén 90 éves a győri Rotary Club

Idén 90 éves a Rotary Club Győr. A jeles évforduló alkalmából számos programmal készül idén is a szervezet. Fő alapelveik a jótékonyság és barátság, továbbá az, hogy minél több fiatalt tudjanak megszólítani ezen értékek jegyében. A jubileumot egy estéllyel ünneplik majd, de gőzerővel készülnek az országosan ismert rendezvényükre, a Győri Fröccsnapokra.

MTI 2022.01.10.

Pudingversennyel kezdődött a brit uralkodó ünnepségsorozata

Pudingversennyel kezdődött hétfőn Nagy-Britanniában II. Erzsébet királynő platinajubileumi, vagyis a trónra lépésének 70. évfordulóját ünneplő több hónapos országos rendezvénysorozat, amelyen utcabálokkal, látványos parádékkal és rendkívüli négynapos munkaszünettel is köszöntik az uralkodót.

Hirdetés