Címke: Járműipar
Hirdetés
Győr+ 2024.01.10.

Győr és Ingolstadt jövőbeni kilátásairól is kérdezték az Audi vezetőit

A két gyártótelephely közötti együttműködésről, a munkatársak körében a transzformációval kapcsolatos hangulatról, valamint Ingolstadt és Győr jövőbeli kilátásairól Siegfried Schmidtnert, az ingolstadti gyár vezetőjét és Alfons Dintnert, az Audi Hungaria igazgatóságának elnökét kérdezték.

Csollán Tamara 2023.12.20.

Díjátadással zárta az évet a SZE Járműipari Kutatóközpontja

Évzáró ünnepséget tartott a győri Széchenyi István Egyetem Járműipari Kutatóközpontja (JKK), amelyen megfogalmazták a következő évi célkitűzéseket is. A rendezvényen hárman mentori elismerést vehettek át kutatói utánpótlás-nevelésben végzett munkájukért.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.11.22.

Lukácsosnak lenni jó!

A közelmúltban három Nyitott Kapuk programot is tartott a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum, és mindegyik teltházas volt, annyira népszerűek az intézmény képzései. Több mint 20 szakmát oktatnak a Lukácsban, ahová az ország minden vármegyéjéből járnak diákok, amire nagyon büszkék az iskolában. A Lukács fő erőssége, hogy egy járműipari életpályamodellt kínál a fiatalok számára, nem véletlenül hatalmas a túljelentkezés a technikumba, ahova már 61 lány is jár.

Győr+ 2023.11.17.

Kisalföldi Presztízs-Díj: az Audi Hungaria „Az év vállalkozása

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara idén az AUDI HUNGARIA Zrt.-t tüntette ki a Kisalföldi Presztízs Díjjal „Az év vállalkozása” kategóriában. A díjról a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara válogatott tagjaiból álló kuratórium döntött az Audi Hungaria több mint három évtizede tartó gazdasági teljesítményének elismerésére. A díjat az Audi Hungaria nevében Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja vette át.

MTI 2023.09.08.

Alkatrészhiány miatt leáll a Skoda csehországi gyára

A Volkswagen csoporthoz tartozó Skoda Auto járműgyártó pénteken közölte, hogy csehországi kvasinyi üzemében legalább egy hétre leállítja a gyártást szeptember 11-étől alkatrészhiány miatt.

Győr+ 2023.07.14.

Befejeződik az Audi TT gyártása Győrben

A sportautót nevezték már ikonnak, hungaricumnak, egyszer azonban minden jó és szép véget ér. Év végétől a TT történelemmé válik - írja az Autószektor.

Hirdetés