Címke: járműgyártás
Hirdetés
Győr+ 2024.01.18.

Szijjártó: Magyarország egy egészen exkluzív elitklub tagja lett

Tízéves termelési rekord dőlt meg tavaly az Audi győri gyárában, a 177 ezer autó kiemelkedő teljesítményt jelent - írta hivatalos közösségi oldalán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön. Hozzátette: Magyarország neve most már végérvényesen egybeforrott az egész európai gazdaság gerincoszlopát adó modern német autóiparral.

Győr+ 2024.01.17.

Stratégia a Next Level mentén: sikeresen zárta a 2023-as évet az Audi Hungaria

Az Audi Hungaria ismét sikeres termelési évet zárt. 2023-ban a járműgyártásban a vállalat tízéves termelési csúcsot döntött, 177 775 gépjármű (beleértve az SKD-gyártást) gördült le a gyártósorról. A vállalat munkatársai összesen 1 660 425 járműhajtást gyártottak, melyek közül 114 058 elektromos hajtás volt. Az Audi Hungaria továbbra is az ország egyik legnagyobb munkáltatója – a vállalat a 2023-as évet 11 663 munkatárssal zárta.

Győr+ 2023.11.16.

Megszólalt az Audi: mi lesz a győri gyár jövője?

Az Indexnek adott interjút Gerd Walker az Audi AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tagja. A vállalat szakembere úgy fogalmazott a lapnak, hogy az akkumulátorok végszerelését oda telepítik, ahol az elektromos meghajtású járművek is készülnek.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.07.

Győrből a konszernnek: elstartolt az új elektromos motorok sorozatgyártása az Audiban

Több mint 190 millió eurós beruházás eredményeként az Audi Hungaria 30 éves jubileumi rendezvényén kedden elindult egy új elektromos motorgeneráció sorozatgyártása, a prémium elektromos platform (PPE) számára. A fejlesztés során egy már meglévő győri gyártócsarnokban egy teljesen új, 15 ezer négyzetméteres gyárterületet alakított ki a vállalat. A jövőben három műszakos munkarendben 700 munkatárs gyárt naponta mintegy 2000 elektromos hajtást a Volkswagen Konszernek.

Győr+ 2023.07.20.

Újabb mérföldkő: elkészült a kétmilliomodik győri Audi!

A 30 éves Audi Hungaria újabb jelentős mérföldkövet ért el: a mai napon legördült a kétmilliomodik autó a vállalat gyártósoráról. A jubileumi autó egy Karat bézs színű Audi RS Q3 Sportback, amely hamarosan útnak indul Németországba első tulajdonosához. A 400 lóerős autó 2,5-literes TFSI motorja, mely sorozatban kilencszer nyerte el a neves „Év Nemzetközi Motorja” díjat, szintén az Audi Hungariánál készült.

Németh Boglárka 2023.07.08.

Ezrek az Audi Hungaria nyílt napján

A nagy nyári hőség ellenére is ezreket - délutánra ez a szám pedig tízezrekre nőhet - vonzott az Audi Hungaria Zrt. nyílt napja. Az eseményt a vállalat 30 éves jubileuma alkalmából szervezték, így nem csak az audis dolgozók tudják családjuknak megmutatni a munkahelyüket, de bárkit szívesen látnak a szervezők.

Hirdetés