Címke: iskolák
Hirdetés
MTI 2022.10.03.

Öt évet kapott első fokon a Jedlikben késelő fiú

Közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt öt év, fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék hétfőn azt a fiatalt, aki 2019 decemberében megkéselte tanárát egy győri középiskolában - tájékoztatta Máté Kinga, a törvényszék szóvivője az MTI-t. Az ítélet nem jogerős.

Sándor Szigeti 2022.09.24.

Kara Ákos: újabb győri iskola felújítása kezdődik

Ismét iskolai fejlesztés indul Győrben. Most a Radó Tibor Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Intézmény fejlesztése kezdődik meg Kara Ákos országgyűlési képviselő kezdeményezésére

Kárpát Zsolt 2022.09.16.

Felújítják a Radó iskolát

Újabb győri iskola energiakorszerűsítése valósulhat meg a következő hónapokban. A Radó Tibor Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Intézmény két épületét újítják fel 230 millió forintból. A kormányzati forrás előteremtésében jelentős segítséget nyújtott Kara Ákos a térség országgyűlési képviselője, aki többek között a Révai Gimnázium, a Péterfy Iskola, valamint a Jedlik Iskola korszerűsítés anyagai hátterét is megteremtette.

Kárpát Zsolt 2022.08.31.

Tanévnyitó a Konkrétban

A csütörtökön kezdődő tanévben fel kell készülni a váratlan helyzetekre a pedagógusoknak és a diákoknak egyaránt. Horváth Péter a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke reméli, hogy 2022-2023-ban az iskolákban végre az oktatásé lesz a főszerep.

Németh Boglárka 2022.07.13.

Szelektív kukákat a győri iskolákba!

Az ENSZ ifjúsági küldötte és az Országos Diáktanács megyei képviselője jártak szerda reggel a Városházán. Dr. Dézsi Csaba András, polgármesternek számoltak be tervükről, amely az, hogy elsősorban a város peremkerületein található iskolákba újrahasznosítható anyagból készült szelektív hulladékgyűjtőket helyezzenek ki.

Szigeti Sándor 2022.06.10.

Sakkversenyt rendeztek a nádorvárosi iskolában

Serkenti az elmét és kiváló hatással van a gondolkodásra. Első alkalommal rendeztek sakkversenyt a Győr Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskolában. A cél, hogy minél több győri intézmény csatlakozzon a kezdeményezéshez.

mti 2021.08.02.

Megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az iskolákba

Hétfőn megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az iskolákba; a kormány a kiadványok ingyenességével 13 milliárd forintnyi kiadást vesz le a magyar családok válláról - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Üllőn, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) raktárában tartott sajtótájékoztatón.

Hirdetés