Hirdetés
Címke: ingatlan
Hirdetés
Győr+ 2022.08.03.

Felpörgött az albérletpiac, de már jön a következő hullám

A várakozásoknak megfelelően felélénkült az országos albérletpiac, miután múlt csütörtökön kiderültek a felvételi ponthatárok - áll az ingatlan.com legújabb elemzésében, amely az albérletpiaci kereslet és kínálat alakulása mellett arra is választ ad, mennyiért kínálják az új vagy újszerű lakásokat, amelyeknél a magasabb bérleti díj megtérülhet az alacsonyabb rezsi miatt.

Győr+ 2022.07.17.

Ennyiért lehet a legolcsóbban lakást bérelni a nagyvárosokban

Bár a felvételi ponthatárok kihirdetésével kap nagyobb lendületet a nyári albérletszezon, a kereslet már több országrészben júliusban is erősödött - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből, amely azt is megmutatja, hogy az egyes nagyvárosokban mennyibe kerülnek a legolcsóbb albérletek.

MTI 2022.06.21.

Magyarországon a harmadik legmagasabb a lakástulajdonosok aránya

Magyarországon 91,3 százalék a lakástulajdonosok aránya, ami a harmadik legmagasabb adat Európában - írta a Világgazdaság kedden a Compare the Market Australia ár-összehasonlítással foglalkozó cég huszonhat európai ország lakhatási körülményeit vizsgáló tanulmánya alapján.

Győr+ 2022.06.10.

Záródik a lakáspiaci árolló

A lakáscélú támogatások és kedvezmények meghosszabbítása élénk lakáspiacot eredményezhet 2023-ban, ami a gazdasági növekedéshez is hozzájárulhat. A falusi csok meghosszabbításának köszönhetően pedig tovább záródhat a kistelepülések és nagyvárosok közötti ingatlanpiaci árolló - derül ki egy, a lehetséges lakáspiaci kilátásokat összefoglaló előrejelzéséből.

MTI 2022.06.01.

Viharkárok májusban: ennyit fizetnek a biztosítók!

A májusi időjárási szélsőségek nyomán a biztosítók 2,4 milliárd forintot fizettek már ki, vagy tartalékoltak kárkifizetésekre, ami valamivel kevesebb, mint tizennyolcezer bejelentéshez kapcsolódik - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).

Győr+ 2022.05.25.

Újabb árrobbanás a használt lakások piacán

Két számjegyű áremelkedés látható a használt lakóingatlanok - lakások és családi házak - kínálati piacán a legnagyobb városokban - derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből, amely több mint 300 ezer hirdetés adatai alapján nézte meg, hogyan alakultak az árak az elmúlt két évben.

Csapucha Adrienn 2022.05.05.

Élénkült az új lakások iránti vágy, mégis kevesebb épült

Kevesebb lakás épült az idei első negyedévben, de az első félév vége is pörgős lehet az év közepén életbe lépő energiafogyasztási szigorítás miatt, majd tovább lassulhat a tempó - áll az ingatlan.com elemzésében, amely a friss hivatalos adatok értékelése mellett több mint 15 ezer hirdetés alapján mutatja be az újonnan épült lakások piacának helyzetét.

Győr+ 2022.03.25.

Megyénkben vették fel a legtöbb CSOK-ot

A lakosságarányos adatokat nézve Győr-Moson-Sopron, valamint Pest megyében igényeltek a legtöbben csokos támogatást, de Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyében is nagy volt az érdeklődés.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat