Címke: ingatlan
Hirdetés
Győr+ 2023.08.23.

Győrben is emelkedett az ingatlanbefektetések hozama

A 2023-ban megrendezett öt hazai világesemény jelentősen növelte a lakáshotelek forgalmát, ami az ingatlanpiacra is hatást gyakorol. A hosszú távra kiadó lakások hozamában is változást eredményezett a hónapok óta tartó lakáspiaci kettősség. A használt lakások átlagárának stagnálásával párhuzamosan és a fokozatosan emelkedő lakbérek miatt a lakáskiadással elérhető bruttó hozamok emelkedőre kerültek - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből.

Ficsór Dávid 2023.08.01.

,,Csok-ken” a lakásépítési kedv

Országszerte visszaesett a lakásépítési kedv. Az új lakások száma az első félévben 19 százalékkal csökkent, ahogy a kereslet is.

Győr+ 2023.06.14.

Nyertek a panelek

A panellakások piacán is látványos változásokat hozott az elmúlt évtized. Sok közülük ma már nem annyira egyenlakás, azaz színesebb lett a választék, az egyedül élők pedig előszeretettel választják otthonuknak - derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből, amely az előzetes népszámlálási adatok alapján mutatja be a panelpiacot és a kínálati árakat.

Győr+ 2023.06.05.

Indul a belvárosi üzletek licitje!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a tulajdonában lévő, nem lakás célú helyiségeit bérleti licit útján bérbe adja. A lista terjedelmes és részletes, érdemes hát böngészni.

Győr+ 2023.05.21.

Idén szezonja lehet az államilag támogatott albérleteknek

Jelentősen emelkedtek az albérletárak idén, de van olyan megoldás, amellyel lefaraghatók a bérleti díjak - derül ki az ingatlan.com és a cégcsoporthoz tartozó money.hu összeállításából, amely ismerteti, hogyan lehet pénztári megtakarításból finanszírozni a lakásbérlést.

Győr+ 2023.04.11.

Változás a nyaralópiacon: kivételes helyzetben a Balaton és a Tisza-tó

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a nyaralópiacon is jelentősen csökkent a kereslet, de vannak kivételek, ilyen a Balaton és a Tisza-tó környéke - áll az ingatlan.com legfrissebb elemzésében, amely a tavaszi szezon indulása apropóján ismerteti, hogy miként alakult az elmúlt időszakban a nyaralók iránti érdeklődés, mekkora kínálatra számíthatnak a vevőjelöltek, egyúttal bemutatja a legfrissebb kínálati árakat is.

Hirdetés