Címke: hulladékudvar
Hirdetés
Győr+ 2023.10.25.

Újvárosi nagytakarítás

Szombaton ismét kihelyezett hulladékudvar várja a lakosokat a Bercsényi Miklós Gimnázium előtti parkolóban. Szeles Szabolcs alpolgármester és dr. Fekete Dávid képviselő kérésére és támogatásával rendezik meg az eseményt.

Győr+ 2023.08.21.

Nyári nagytakarítás Szabadhegyen

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Hajszán Gyula önkormányzati képviselő és Diligens Tibor önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség.

Földvári Gabriella 2023.07.23.

„Köszönjük a lakosság együttműködését!”

Mint ismert, július 3-tól átalakult a hulladékgazdálkodási rendszer Győrben is. A változás elsősorban a hulladékudvarokba beszállítást érintette. Az első két hét tapasztalatairól kérdeztük Nagy Csabát, a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. igazgatóját.

Zombai-Kovács Ákos 2023.07.19.

Jól vizsgázott az új hulladékgazdálkodási rendszer

Júliustól megváltozott a hulladékgazdálkodási rendszer, a régió koordinálását a GYHG nyerte el a Mohu Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. pályázatán. A legnagyobb változás a hulladékudvarokat érinti.

Földvári Gabriella 2023.07.09.

Továbbra is ingyenesek a hulladékudvarok

Július 3-tól átalakult a hulladékgazdálkodás, Győrben és térségében azonban továbbra is a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. látja el a hulladékszállítási és hulladékgazdálkodási feladatokat. A változás elsősorban a hulladékudvarokba beszállítást érintette. A részletekről Nagy Csabát, a GYHG igazgatóját kérdeztük.

GYHG 2023.07.08.

Nyári nagytakarítás Szigetben és Pinnyéden

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Szeles Szabolcs alpolgármester, önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

Németh Boglárka 2023.06.30.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Ménfőcsanakon

Nyári nagytakarítást tartanak szombaton Ménfőcsanakon. Július 1-jén reggel 8 és délután 4 óra között a körzetben élők lerakhatják lomjaikat a Tas Vezér utcai Lavill telephely parkolójában. A körzet önkormányzati képviselője, dr. Laczkovits-Takács Tímea saját keretéből finanszírozza a kihelyezett hulladékudvart, ahová az érvényes iratok ellenében a csomagolóanyagtól kezdve, az építési törmeléken és a fás szárú növényeken át, az elektronikai hulladékokat is le lehet rakni.

Hirdetés