Címke: hulladékudvar
Hirdetés
Németh Boglárka 2024.06.01.

Kihelyezett hulladékudvarokkal az illegális lerakások ellen

Ezúttal Nádorváros szívében, a volt Komszol telepen szabadulhattak meg a felesleges lomoktól, hulladékoktól a városban élők. A GYHG az önkormányzat támogatásával kihelyezett hulladékudvarokkal próbál segíteni a győrieknek, hogy a feleslegessé vált holmikat ne kelljen messzire vinni. Június 1-jén, szombaton már kora reggel sokan érkeztek nádorvárosba is.

Venesz Klaudia 2024.05.25.

Rekorder a ménfőcsanaki hulladékudvar

Rend a lelke mindennek – így gondolta ezt az a 320 ménfőcsanaki lakos is, akik a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. kihelyezett hulladékudvarába szállították szombaton a feleslegessé vált dolgaikat.

Venesz Klaudia 2024.04.16.

Hulladékudvar Szigetben és Pinnyéden

Kihelyezett szelektív hulladékudvarba várják a lomokat szombaton Szigetben a pinnyédi Rábca-híd lábánál lévő murvás parkolóban, illetve a pinnyédi művelődési ház udvarán.

Győr+ 2024.04.15.

Sikeres a kihelyezett hulladékudvar

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. dr. Dézsi Csaba András polgármesteri keretéből finanszírozva, dr. Sík Sándor szervezésében a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltetett április 6-án Győrszentivánon.

Győr+ 2024.04.13.

Tavaszi nagytakarítás Győr-Adyvárosban

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Dr. Dézsi Csaba András polgármester, illetve Dr. Szálasy László és Boncsarovszky Péter kérésére, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség.

Győr+ 2024.04.11.

Jótékony lomtalanítás

Nem csak Győrben, de országos szinten is komoly problémát jelent az illegális hulladéklerakás. Városunkban a hulladékudvarok mellett, a képviselői körzetekben időszakosan kihelyezett hulladékudvarokat is üzemeltetnek annak érdekében, hogy a lakosság legális körülmények között tudja elhelyezni a lomot.

Győr+ 2023.10.25.

Újvárosi nagytakarítás

Szombaton ismét kihelyezett hulladékudvar várja a lakosokat a Bercsényi Miklós Gimnázium előtti parkolóban. Szeles Szabolcs alpolgármester és dr. Fekete Dávid képviselő kérésére és támogatásával rendezik meg az eseményt.

Győr+ 2023.08.21.

Nyári nagytakarítás Szabadhegyen

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Hajszán Gyula önkormányzati képviselő és Diligens Tibor önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség.

Hirdetés