Címke: hulladékszállítás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.06.25.

Győr megőrizte példamutató vezetői szerepét a hulladékgazdálkodásban

Július elsejétől átalakul a hulladékgazdálkodás Magyarországon. Mint ismert, a MOL, illetve az általa alapított leányvállalat, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. (MOHU) fogja a következő 35 évben egy, az állammal kötött koncessziós szerződés értelmében a hulladékok nagy részét kezelni. Az új rendszerben a GYHG vezető szerepet vállal az északnyugat-dunántúli régió koordinátoraként. A részletekről Nagy Csabát, a GYHG igazgatóját, a konzorcium vezetőjét kérdeztük.

Győr+ 2023.05.29.

Nyári nagytakarítás Adyvárosban

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Radnóti Ákos alpolgármester, önkormányzati képviselő és dr. Szálasy László önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag gyűjtőhelyen van lehetőség.

Győr+ 2023.05.25.

Jön a hosszú hétvége: így alakul az ünnepi hulladékszállítás a GYHG-nál!

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás május 28-án (ünnepnap) és május 29-én (ünnepnap) változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett címeken a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket.

Csollán Tamara 2023.04.25.

Ünnepi hulladékszállítás a GYHG-nál

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás május 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett címeken a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket.

Győr+ 2022.12.30.

GYHG ünnepi információk az év végére és az újévre

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás december 30-án, december 31-én és január 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik kitenni ürítésre a kukákat.

Győr+ 2022.10.20.

Íme néhány fontos információ az ünnepekre a GYHG-tól!

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás október 23-án, valamint október 31-én és november 1-jén változás nélkül történik.

Hirdetés