Címke: hulladékszállítás
Hirdetés
Győr+ 2022.12.30.

GYHG ünnepi információk az év végére és az újévre

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás december 30-án, december 31-én és január 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik kitenni ürítésre a kukákat.

Győr+ 2022.10.20.

Íme néhány fontos információ az ünnepekre a GYHG-tól!

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás október 23-án, valamint október 31-én és november 1-jén változás nélkül történik.

Győr+ 2022.10.12.

GYHG információk a szombati áthelyezett munkanapra

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy október 15-én a hulladékszállítás változás nélkül történik, az áthelyezett szombati munkanapon a cég Bartók Béla úti ügyfélszolgálati irodája 8 és 12 óra között tart nyitva.

Győr+ 2022.04.28.

Ünnepi hulladékszállítás

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás május 1-jén változás nélkül történik.

Győr+ 2022.04.09.

Ünnepi hulladékszállítás

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás a húsvéti hosszú hétvégén (április 15-én, 16-án, 17-én és 18-án) változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett címeken a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.26.

Nyári végi nagytakarítás Szabadhegyen

Reggel 8 és 16 óra között bárki díjmentesen megszabadulhat feleslegessé vált lomjaitól Szabadhegyen, a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő ponton. Erről Diligens Tibor és Hajszán Gyula önkormányzati képviselők számoltak be a Győr+ Médiának.

Győr+ 2020.11.30.

Hulladéklerakónak nézték az erdőt

Bezenye határában kirakott gyógyszerek és Ausztriából Magyarországra szállított, majd itt hátrahagyott háztartási hulladék miatt felelhetnek a törvénynek.

Hirdetés