Hirdetés
Címke: hulladékszállítás
Hirdetés
Győr+ 2022.04.28.

Ünnepi hulladékszállítás

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás május 1-jén változás nélkül történik.

Győr+ 2022.04.09.

Ünnepi hulladékszállítás

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás a húsvéti hosszú hétvégén (április 15-én, 16-án, 17-én és 18-án) változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett címeken a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.26.

Nyári végi nagytakarítás Szabadhegyen

Reggel 8 és 16 óra között bárki díjmentesen megszabadulhat feleslegessé vált lomjaitól Szabadhegyen, a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő ponton. Erről Diligens Tibor és Hajszán Gyula önkormányzati képviselők számoltak be a Győr+ Médiának.

Győr+ 2020.11.30.

Hulladéklerakónak nézték az erdőt

Bezenye határában kirakott gyógyszerek és Ausztriából Magyarországra szállított, majd itt hátrahagyott háztartási hulladék miatt felelhetnek a törvénynek.

Földvári Gabriella 2020.10.29.

Önkéntesek szedték össze mások szemetét

A Góré-dűlőben élő önkéntesek, mintegy félszázan, a csütörtök reggelüket szemétszedéssel kezdték a Pándzsa patak mentén. A közösségi szemétszedésben részt vett dr. Dézsi Csaba András polgármester, Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő, dr. Szálasy László a Környezetvédelmi Bizottság elnöke, valamint Koronika Tamás, a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Földvári Gabriella 2020.10.28.

Nagytakarítás Révfaluban

Révfaluban, a Dózsa rakparton, a Széchenyi híd lábánál található szelektív sziget területén kihelyezett hulladékudvar működik október 31-én, szombaton 8 és 16 óra között.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat