Címke: hulladékkezelés
Hirdetés
Győr+ 2023.10.29.

GYHG: Ünnepi információk

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás november 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik kitenni ürítésre a kukákat.

MTI 2023.10.03.

Januárban indul a kötelező visszaváltási rendszer

Januárban indul a kötelező visszaváltási rendszer a meghatározott űrtartalmú fém, üveg és műanyag palackokra és dobozokra, a fogyasztóbarát megoldást a koncessziós társaság működteti majd a gyártók és kereskedők együttműködésével - mondta Raisz Anikó, az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a Planet Budapest 2023 Fenntarthatósági Expo és Élményprogramon.

Győr+ 2023.09.30.

Őszi nagytakarítás Révfaluban

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. dr. Fekete Dávid és Takács Krisztián önkormányzati képviselők kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet. A hulladékot, a lomokat október 7-én 8 és 16 óra között lehet leadni a Széchenyi híd lábánál található aszfaltos parkolóban (Dózsa György rakpart).

Földvári Gabriella 2023.07.23.

„Köszönjük a lakosság együttműködését!”

Mint ismert, július 3-tól átalakult a hulladékgazdálkodási rendszer Győrben is. A változás elsősorban a hulladékudvarokba beszállítást érintette. Az első két hét tapasztalatairól kérdeztük Nagy Csabát, a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. igazgatóját.

Győr+ Rádió 2023.07.13.

Szelektív hulladék? – Itt kérem, mindennek helye van!

Győr volt az első magyarországi nagyváros, ahol cirka 20 évvel ezelőtt elkezdődött a szelektív hulladékgyűjtési rendszer. Azt talán már megtanultuk, hogy a szemét és a hulladék nem szinonimái egymásnak és az utóbbi könnyen lehet úgynevezett haszonanyag.

Földvári Gabriella 2023.06.25.

Győr megőrizte példamutató vezetői szerepét a hulladékgazdálkodásban

Július elsejétől átalakul a hulladékgazdálkodás Magyarországon. Mint ismert, a MOL, illetve az általa alapított leányvállalat, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. (MOHU) fogja a következő 35 évben egy, az állammal kötött koncessziós szerződés értelmében a hulladékok nagy részét kezelni. Az új rendszerben a GYHG vezető szerepet vállal az északnyugat-dunántúli régió koordinátoraként. A részletekről Nagy Csabát, a GYHG igazgatóját, a konzorcium vezetőjét kérdeztük.

Csollán Tamara 2022.12.17.

A GYHG ünnepi információi

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosokat, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás december 24-én, 25-én, 26-án, 31-én és január 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik kitenni ürítésre a kukákat.

Győr+ 2022.08.11.

Ünnepi hulladékszállítás

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás augusztus 20-án szombaton változás nélkül történik.

Győr+ 2022.08.06.

Gázpalack, betontömb nem a kukába való!

A Katasztrófavédelem munkatársai oltották el azt a tüzet, amely a múlt héten Győrben, a Török István úti szelektív sziget fémgyűjtő edényének ürítésére érkező kukásautóban keletkezett.

Győr+ 2022.07.31.

Hőségben is szelektáljunk!

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. idény nyáron is felhívta figyelmünket a szelektív hulladékgyűjtésre.

Hirdetés