Címke: hulladékkezelés
Hirdetés
Győr+ 2024.06.06.

Szívügyük Győr tisztasága

Nagyot lépett előre Győr az elmúlt két és fél évben a köztisztaság fokozásában. Tisztábbak lettek a város parkjai, utcái és terei, nem véletlenül választották Magyarország legélhetőbb városának Győrt.

Szöveg és fotó: Venesz Klaudia 2024.05.28.

Textilgyűjtő edényeket helyezett ki a MOHU városszerte

Városszerte félszáz textilgyűjtő edényt helyez ki hétfőig a MOHU. Az első ilyen szelektív gyűjtőket kedden telepítették Ménfőcsanakon, a Hármashatár úti szelektív gyűjtősziget vasút felőli részén és a Coop ABC oldalánál.

Venesz Klaudia 2024.05.27.

Június első hétvégéjén zárul a GYHG hulladékgyűjtő akciója

Az illegális szemetelés megfékezése és a lakosság segítése érdekében szervezett tavaszi lomtalanító akciót a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2024 tavaszán is. A sorozat utolsó állomás Nádorváros lesz: ide várják a feleslegessé vált lomokat június 1-jén.

Győr+ 2024.05.23.

A GYHG-nál dolgozni jó!

Két és fél éve új szemléletet alapján működik a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Győr+ 2024.04.29.

Május 1. a GYHG-nál

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás május 1-jén változás nélkül történik.

Győr+ 2024.04.26.

Gyirmóton várják a lomokat

A GYHG dr. Dézsi Csaba András polgármester és Szabó Jenő önkormányzati képviselő kezdeményezésére a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.03.05.

Környezettudatos Zölderő

Hosszú évek óta a prevencióra, a megelőzésre helyezi a hangsúlyt a Zölderő Környezetvédő és Szépítő Egyesület. Az egyesület minden esztendőben számos érdekes programot valósít meg, ezek többsége a fiatalok környezettudatos szemléletének alakítására fókuszál. A szervezet sokat tesz az iskolások bevonása érdekében a környezetvédelembe.

Győr+ 2023.10.29.

GYHG: Ünnepi információk

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás november 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik kitenni ürítésre a kukákat.

MTI 2023.10.03.

Januárban indul a kötelező visszaváltási rendszer

Januárban indul a kötelező visszaváltási rendszer a meghatározott űrtartalmú fém, üveg és műanyag palackokra és dobozokra, a fogyasztóbarát megoldást a koncessziós társaság működteti majd a gyártók és kereskedők együttműködésével - mondta Raisz Anikó, az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a Planet Budapest 2023 Fenntarthatósági Expo és Élményprogramon.

Hirdetés