Címke: hulladékkezelés
Hirdetés
Győr+ 2022.08.11.

Ünnepi hulladékszállítás

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás augusztus 20-án szombaton változás nélkül történik.

Győr+ 2022.08.06.

Gázpalack, betontömb nem a kukába való!

A Katasztrófavédelem munkatársai oltották el azt a tüzet, amely a múlt héten Győrben, a Török István úti szelektív sziget fémgyűjtő edényének ürítésére érkező kukásautóban keletkezett.

Győr+ 2022.07.31.

Hőségben is szelektáljunk!

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. idény nyáron is felhívta figyelmünket a szelektív hulladékgyűjtésre.

Győr+ 2022.07.20.

Hova dobjuk az aludobozokat a strandszezonban?

Mi a közös egy strandon elkortyolt jeges kávéban, egy fesztiválon felbontott energiaitalban, és egy családi kertipartin elfogyasztott hideg sörben? Azon kívül, hogy mindegyik nagyon jól esik, valószínűleg mindegyiket egy alumínium dobozból iszogatjuk. De vajon mi lesz ennek a doboznak a sorsa? Ha otthon vagy az irodában már megvannak a bevált hulladék kezelési szokásaink, azokat sajnos felülírhatják a nyári hónapok.

Ficsór Dávid 2022.06.18.

Népszerű a csanaki hulladékudvar

Sokan veszik igénybe a ménfőcsanaki kihelyezett hulladékudvart. Már a nyolc órás nyitás után sorban álltak az autók, hogy ingyenesen lepakolják az otthon felhalmozódott háztartási hulladékaikat, építési törmelékeiket, elektromos lomjaikat.

Győr+ 2022.06.04.

Zöld Audisok

„Környezetvédelem és hulladékmegelőzés – Hogyan tegyük szebbé a világot?" – mottó jegyében környezetvédelmi projektnapot tartottak az Audi Hungaria Zrt., az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ és a Büchl Hungaria Kft. együttműködésében.

Hirdetés