Címke: horgász
Hirdetés
Pécskai István 2023.08.18.

Hajrá, hölgyek! Női horgászversenyt rendeznek Ikrényben

Különleges amatőr versenyt rendeznek augusztus 26-án, szombaton az Ikrényi Horgászegyesület taván. Kizárólag hölgyek mérkőznek meg egymással, hogy eldöntsék, melyikük a legjobb horgász. A versenyzők (összesen 25-en indulnak) az ország különböző pontjairól érkeznek. Többek között Heréd, Oroszlány, Veszprém és Székesfehérvár legjobbjai is összemérik erejüket a viadalon.

J. Kovács Andrea 2023.04.22.

Zsuzsanna és a halak

Thomas Mann szerint hal van mindennap, de fogás nincs. Ám ha Ivancsóné dr. Horváth Zsuzsannán múlik, akkor mindennap van fogás is. A Sporthorgász Egyesületek Győr Moson Sopron Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke szenvedélyes sporthorgász. Civilben a Széchenyi-egyetem docense, élelmiszermérnök és közgazdász.

Győr+ 2023.03.02.

Felmérés: győri horgászok segítségét is kérik a kutatók

Szabadidős horgászok segítségét kéri a hazai vizek állapotának felméréséhez az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) Vízi Ökológiai Intézetének Vizes Élőhelyek Funkcionális Ökológiai Kutatócsoportja.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.28.

Horgászok a pácban: se eső, se víz, se hal

Nemcsak a gazdákat teszi próbára a hosszan tartó hőség és az aszály. A horgászok is ki vannak szolgáltatva a csapadékhiányos időszaknak, erről a megyei horgász szövetség ügyvezető elnöke beszélt a Győr+ Médiának. Ivancsóné dr. Horváth Zsuzsanna szerint Győrben és környékén annyira nem érezteti hatását az aszály, csak a fogási számokban látszik meg, de a horgásztavak megszenvedik a csapadéktalanságot.

Kárpát Zsolt 2022.03.22.

Örülhetnek a horgászok, több lesz a hal

Minden igényt kielégítő hal ívó- és ivadéknevelő helyet alakított ki a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége a Marcal partján.

Hirdetés