Címke: hal
Hirdetés
MTI 2023.12.31.

A védett réticsík lett az év hala

A védett réticsík lett az év hala, a 15. éve megtartott szavazáson ez kapta a voksok csaknem felét - közölte a Magyar Haltani Társaság vasárnap az MTI-vel.

Győr+ 2023.03.23.

Panír: Rácharcsa

A hal nemcsak egészséges, de nagyon finom is, különösen akkor, ha ötletesen készítjük el. Rácpontyról már sokszor hallottunk, na de rácharcsáról? Nekünk elhihetik mennyei fogás, pláne, ha Koksza készíti. Ezúttal nem egyedül, hanem Rosta Roland segítségével.

Győr+ 2023.03.02.

Halételek a paprikás liszten túl

A magyar halfajtákból készülő legfinomabb fogásokról is beszélt a Győr+ Rádió vendégeként Kovacsics „Koksza" István, Panír című főzőműsorunk kiváló séfje, aki azt is elárulta, milyen módszerrel fogyott tíz kilót.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.28.

Horgászok a pácban: se eső, se víz, se hal

Nemcsak a gazdákat teszi próbára a hosszan tartó hőség és az aszály. A horgászok is ki vannak szolgáltatva a csapadékhiányos időszaknak, erről a megyei horgász szövetség ügyvezető elnöke beszélt a Győr+ Médiának. Ivancsóné dr. Horváth Zsuzsanna szerint Győrben és környékén annyira nem érezteti hatását az aszály, csak a fogási számokban látszik meg, de a horgásztavak megszenvedik a csapadéktalanságot.

MTI 2021.11.30.

Lesz elég hal karácsonyra

A haltermelők ki tudják szolgálni a hazai karácsonyi halfogyasztási igényeket annak ellenére is, hogy az előző évekhez képest elmarad az idei haltermés – közölte az Agrármarketing Centrum (AMC).

Hirdetés