Címke: Győrzámoly
Hirdetés
PS 2024.02.24.

Elűzték a telet Győrzámolyon

Hagyományosan már harmadik éve rendezték meg a tavaszváró, télűző rendezvényt, amelynek az egyik főbb program pontja a Mosoni-Dunában való csobbanás volt.

Bajzát Zsuzsi 2023.09.28.

Népszerű a győrzámolyi gyaloggalopp

Ma már szinte mindenhova autóval járunk. Dolgozni, boltba, kirándulni, és iskolába is így visszük a gyerekeket. Ez viszont nem csak a pénztárcánknak és a környezetünknek rossz, de sok bosszúságot is okoznak a kényelemre törekvő szülők a reggeli órákban. Ezt a jelenséget elégelte meg Győrzámoly is.

Győr+ 2023.09.22.

Győrzámoly, a fejlesztések települése

Összesen 388 millió forint értékű fejlesztés valósult meg az elmúlt másfél évben Győrzámolyon. A településen utak és csapadékvíz elvezetők épültek, valamint létrehoztak egy családi parkot is, amelynek az első üteme le is zárult.

Győr+ 2023.06.27.

Csőtörés történt Győrzámolyon

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatja a felhasználóit, hogy az Alsó-szigetközi ivóvíz ellátó rendszer főnyomó vezetékén csőtörés történt Győrzámolyon, a Rákóczi F. út 125. számú ingatlan magasságában. A csőtörés érinti Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Dunaszentpál és Mecsér ivóvíz ellátását.

Győr+ Rádió/Orosz Sanyi 2023.06.21.

Különleges búcsúra és falunapra készül Győrzámoly

A kétnapos rendezvényen megünneplik a 33 évvel ezelőtt köttetett testvértelepülési kapcsolat harmincadik évfordulóját. A számbéli paradoxon a Covid járvány számlájára írható, de idén mindent bepótolnak.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.03.24.

A régióban folytatódott a településfásítási program

Idén is folytatódik az országos településfásítási program, ebben az évben a közeli Győrzámolyon ültették el az első facsemetéket. 13 fafajtából összesen 10 ezer fa áll rendelkezésre, amiből tavasszal és ősszel közel 450 település zöldülhet majd. A program indulása óta közel 1500 olyan település jutott ingyenesen fához, aminek a létszáma nem éri el a 10 ezer főt. Az országos akció pénteki nyitórendezvényén dr. Nagy István agrárminiszter azt mondta, jó tudni, hogy országszerte értik az emberek azt, hogy a fásítással hozzájárulhatnak a klímaváltozás hatásainak enyhítéséhez.

Győr+ 2023.03.22.

Lendületnap Győrzámolyon

Újabb izgalmas programmal készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt Győrzámoly önkormányzata. Ezúttal a sport kapja a főszerepet.

Szigeti Sándor 2023.03.09.

Tragikus háztűz: albérletet keresnek a győrzámolyi családnak

Mindenét felemésztették a lángok annak a győrzámolyi családnak, akiknek február 11-én égett le az otthonuk. A helyiek példás összefogással segítik őket, a két gyermeket nevelő családnak azonban most albérletre lenne szüksége.

Győr+ 2023.02.21.

Télűző, tavaszköszöntő!

Hagyományőrző programmal várják az érdeklődőket február 25-én 13 órakor Győrzámolyra, egy hangulatos téltemető mókára.

Hirdetés