Címke: Győrzámoly
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.03.24.

A régióban folytatódott a településfásítási program

Idén is folytatódik az országos településfásítási program, ebben az évben a közeli Győrzámolyon ültették el az első facsemetéket. 13 fafajtából összesen 10 ezer fa áll rendelkezésre, amiből tavasszal és ősszel közel 450 település zöldülhet majd. A program indulása óta közel 1500 olyan település jutott ingyenesen fához, aminek a létszáma nem éri el a 10 ezer főt. Az országos akció pénteki nyitórendezvényén dr. Nagy István agrárminiszter azt mondta, jó tudni, hogy országszerte értik az emberek azt, hogy a fásítással hozzájárulhatnak a klímaváltozás hatásainak enyhítéséhez.

Győr+ 2023.03.22.

Lendületnap Győrzámolyon

Újabb izgalmas programmal készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt Győrzámoly önkormányzata. Ezúttal a sport kapja a főszerepet.

Szigeti Sándor 2023.03.09.

Tragikus háztűz: albérletet keresnek a győrzámolyi családnak

Mindenét felemésztették a lángok annak a győrzámolyi családnak, akiknek február 11-én égett le az otthonuk. A helyiek példás összefogással segítik őket, a két gyermeket nevelő családnak azonban most albérletre lenne szüksége.

Győr+ 2023.02.21.

Télűző, tavaszköszöntő!

Hagyományőrző programmal várják az érdeklődőket február 25-én 13 órakor Győrzámolyra, egy hangulatos téltemető mókára.

Szigeti Sándor 2023.02.13.

Háztűz Győrzámolyon: a szobákból az eget látni

Amint arról beszámoltunk, egy négytagú család háza égett le szombaton Győrzámolyon. A helyiek ismét bizonyítják, hogy ha baj van, lehet rájuk számítani: sorban érkeznek a felajánlások.

Mireider Máté 2022.09.20.

II. Győrzámolyi Vasvillára fel!

Vidám, hagyományőrző szórakozásra várják az érdeklődőket Győrzámolyon. Remek lehetőség a csapatépítésre is, hiszen a játék összehozza az embereket, emellett kiváló családi program is lehet a Vasvillára fel!

Győr+ 2022.09.20.

II. Szigetközi tájegységi értéknap

A Szigetköz Natúrpark Egyesület szervezésében tartják a II. Szigetköz Tájegységi Értéknapot, melynek házigazdája idén Győrzámoly lesz.

Hirdetés