Címke: Győri Útkezelő Szervezet
Hirdetés
Győr+ 2022.08.04.

Megújul a Móra Iskola melletti szervizút

A Kuopio parki fejlesztés egyik eleme, a környező szervizutak felújítása, korszerűsítése. Most a Kodály Zoltán út 22-32. mögött dolgoznak gőzerővel az Útkezelő Szervezet által megbízott kivitelező munkatársai.

Győr+ 2022.08.01.

Zárva a Petőfi-híd!

A Petőfi-híd belvárosi oldalán az acél és vasbetonhidak kapcsolódásánál beszakadt a dilatációs szerkezet, melyet a Győri Útkezelő Szervezetnek ki kell cserélnie.

Földvári Gabriella 2022.07.03.

Szeretem a munkámat, 23 éve nincs két egyforma napom

Máthé-Tóth Pétert bízta meg a győri közgyűlés a város Útkezelő Szervezetének vezetésével. A szakembert kérdeztük feladatairól, arról, hogy ebben a gazdasági helyzetben hogyan látja a jövőt.

Kárpát Zsolt 2022.03.17.

Készül a Lomb és a Honleány utca felújítási terve

Megújul Nádorváros egyik klasszikus lakóövezete, a Honleány és a Lomb utca környéke. Csütörtök délelőtt dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere a helyszínen tájékozódott és nézte meg az eddig elkészült terveket. Várhatóan egy öt, és egy öt és fél méter széles új burkolatot kapnak majd az utcák, és a csapadékvíz elvezetést is megoldják a szakemberek. A környékbeliek parkolási problémáit is kezelni kell, jelentette ki a bejáráson a győri polgármester.

Földvári Gabriella 2022.03.10.

Kezdődik a parkolóhelyek kiépítése a Kodályon

Március 10-én, csütörtökön megkezdődik az útépítés a Kuopio park Ifjúság körút felőli végén. Már kihelyezték a munkálatokra figyelmeztető táblákat.

Földvári Gabriella 2022.02.25.

Munkálatok a Gyepszél utcában

A kedvező, enyhe tél végi időjárást kihasználva elkezdődnek a Győri Útkezelő Szervezet által koordinált útépítési munkák a városban.

Földvári Gabriella 2022.02.23.

Kezdődik a Vécsey utca felújítása

Február 24-én csütörtöktől elkezdődik Nádorvárosban a Vécsey utca felújítása, e miatt megállási tilalom lép életbe az érintett szakaszon.

Földvári Gabriella 2022.01.03.

Utcarendezés Révfaluban

Rendeződnek az állapotok a Malomsok sétányon kialakult parkoló anomáliák miatt. Révfaluban a Malomsok sétányon sorra épülnek a meglévők mellé az új társasházak, így több lett a parkoló autók száma, mint amennyit a jogszabály szerint előírhat az építéshatóság.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.06.

Munkában Győr első traffiboxa

Már munkában van a város első úgynevezett traffiboxa. A mindkét haladási irányba forgatható berendezést az Útkezelő Szervezet és a rendőrség együttműködésében helyezték ki a Bárka utcánál. A boxba a rendőrség időszakosan helyezhet el sebességmérőt, így nincs szükség rendőri jelenlétre a gyorshajtók kiszűrésére. Ha beválik az eszköz, további helyszínekre is telepíthetnek traffiboxot.

Hirdetés