Címke: Győri Útkezelő Szervezet
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.11.05.

Jelentős útfejlesztések zajlanak városszerte

Novemberben is folytatódnak városunkban a kisebb-nagyobb útépítések, útfelújítások, a részletekről Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet vezetője számolt be a Győr+ Médiának.

Győr+ 2023.08.11.

Négy méter harmincöt centivel tetőzött, már apad a Rába

A Rába folyón levonuló árhullám ma dél körül 4 méter 35 cm vízállással tetőzött, mostanra már 8 cm-es apadás figyelhető meg a Rába kettős híd melletti vízmérce alapján - tájékoztat Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete.

Földvári Gabriella 2023.07.22.

Megújulhat a színház előtti tér

A színház előtti II. János Pál téren és a környéken tartott bejárást Győr polgármestere Máthé-Tóth Péterrel, a Győri Útkezelő Szervezet vezetőjével és Marsovszky Adriennel, a belváros fejlődéséért felelős tanácsadóval

Földvári Gabriella 2023.05.23.

Folytatódik az összehangolt parkolóhely felfestés

Adyvárosban és Marcalváros I-II. Területén a múlt héten elkezdődött a megkopott parkolóhelyek felfestése, ezúttal azonban másképp végzi a munkálatokat a Győri Útkezelő Szervezet.

HAK 2023.03.03.

Gyorsan érkezett a segítség a győri vakolatomláshoz

Vakolatomlásról érkezett bejelentés csütörtökön a Városrendészet Győr központjába, a belvárosi járőrök pedig percek alatt a Kisfaludy utcában voltak, hogy biztosítsák a helyszínt, míg megérkeznek a tűzoltók és az útkezelő szervezet munkatársai.

Győr+ 2023.02.23.

Visszaállt a forgalmi rend a Babits Mihály utcában

Csütörtöktől visszaállt az eredeti forgalmi rend a Babits Mihály utcában, megszüntették a három hónapja bevezetett egyirányúsítását azzal, hogy az egyik oldalon megállási tilalmat vezettek be.

Hirdetés