Címke: Győri Rendőrkapitányság
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.11.30.

Végleg elvették a kedvét az önkényes lakáselfoglalástól

Vannak, akik szinte semmiből sem tanulnak, a pofátlanságuk pedig nem ismer határokat. Valahogy így volt Győr-Szigetben is azzal az illegális lakáselfoglalóval, akiről korábban már a Győr+ Média is beszámolt. Mert annak ellenére visszatért ugyanabba a lakásba, hogy onnan korábban a Győr-Szol Zrt. és a Városrendészet Győr munkatársai is kitessékelték. Úgy tűnik nagyon is úgy gondolta, az a lakás az övé és joga van ott tartózkodnia. Nos, hatalmasat tévedett, csuklóján bilincs kattant…

Győr+ 2023.09.04.

Letartóztatták a győri rendőrkapitányt

Letartóztatta a bíróság azt a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrkapitányt, akit pénteken vettek őrizetbe hivatali bűncselekmény miatt – tudta meg a 24.hu. A lap megerősített információkat közölt arról, hogy a győri rendőrkapitányról van szó.

Németh Boglárka 2023.08.20.

Augusztus 20: megkoszorúzták Szent István szobrát

A hagyományokhoz híven, megható ünnepséggel kezdődött városunkban az augusztus 20-a. A Bécsi kapu térnél lévő Szent István király szobornál gyűltek össze az önkormányzat, a politikai pártok, a rendvédelmi szervek, a kormányhivatal, az egyetem és a lovagrendek képviselői.

Havassy Anna Katalin 2023.08.14.

Győrben sokat fejlődhetnek a pályakezdő rendőrök

Tizenhét frissen végzett rendőr állt szolgálatba júliusban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság különböző kapitányságain, közülük tizennégyen a Győri Rendőrkapitányság állományát erősítik. Két újonccal, Jelen Ákos rendőr hadnaggyal és Muszer Ákos rendőr őrmesterrel beszélgettünk.

HAK 2022.12.22.

Mozgalmas évet zár a győri WHO Iroda

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata 1988-tól vesz részt a WHO Egészséges Városok mozgalomban, 1994-től pedig projektvárosként közvetlenül kapcsolódik a WHO Európai Regionális Irodájához. A 2022-es év is igencsak mozgalmasra sikerült a győri WHO-nak, munkatársai pedig számos alkalommal bizonyították, hogy számukra az emberek, az egészségük és a biztonságuk a legfontosabb.

Hirdetés