Címke: Győri Rendőrkapitányság
Hirdetés
Győr+ 2024.06.03.

Kerékpárosok ütköztek, eltekert az okozó

A győri Szigethy Attila út 78. szám mögötti szervizúton történt az a baleset, amelyben kerékpárosok ütköztek. A május 29-én, délután történt eseményben a vétlen fél megsérült, a rendőrség keresi a másik biciklist.

Győr+ 2024.04.23.

Az egyhetes ROADPOL akció eredménye

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenőrzési terve alapján tartott a rendőrség országos akciót 2024. április 15. és április 21. között.

Havassy Anna Katalin 2024.04.02.

Jelentős károkat okozott a tulipánokat kitépő nő, őrizetbe vették

Nagy visszhangja volt Győrben a húsvéti közterületi virágtépkedésnek, amire logikus magyarázatot nem találtak a közösségi médiában kommentelők, s indulatoktól sem volt mentes a hangulat. A Győr+ Média utánajárt az esetnek: az elkövetőt elfogták, az esztétikai és az anyagi kár is jelentős.

Havassy Anna Katalin 2023.11.30.

Végleg elvették a kedvét az önkényes lakáselfoglalástól

Vannak, akik szinte semmiből sem tanulnak, a pofátlanságuk pedig nem ismer határokat. Valahogy így volt Győr-Szigetben is azzal az illegális lakáselfoglalóval, akiről korábban már a Győr+ Média is beszámolt. Mert annak ellenére visszatért ugyanabba a lakásba, hogy onnan korábban a Győr-Szol Zrt. és a Városrendészet Győr munkatársai is kitessékelték. Úgy tűnik nagyon is úgy gondolta, az a lakás az övé és joga van ott tartózkodnia. Nos, hatalmasat tévedett, csuklóján bilincs kattant…

Hirdetés