Kerékpárosok ütköztek, eltekert az okozó

Győr+ Illusztráció: depositphotos.com
2024.06.03. 16:56

A győri Szigethy Attila út 78. szám mögötti szervizúton történt az a baleset, amelyben kerékpárosok ütköztek. A május 29-én, délután történt eseményben a vétlen fél megsérült, a rendőrség keresi a másik biciklist.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívást tett közzé, mely szerint:

2024. május 29-én 15 óra 55 perckor Győrben, a Szigethy Attila út 78. szám mögött található szerviz úton a Tihanyi Árpád út felöl a Szent Imre út irányába közlekedett egy ismeretlen férfi kerékpárjával. A biciklis közlekedése során járműve sebességét nem az útviszonynak megfelelően választotta meg, és egy balra ívelő útkanyarulatban a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávban áttért, ahol nekiütközött a szemből szabályosan érkező kerékpáros nőnek.

A baleset során a szabályosan közlekedő kerékpáros a földre esett, és megsérült. A férfi az ütközést követően megállás, segítségnyújtás nélkül a helyszínről távozott.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat.

A balesetet okozó kerékpáros férfi személyleírása:  55-60 év körüli, őszes rövid hajú, rövid ujjú pólót viselt, és minkét karja tetovált, aprómintával.”

A rendőrség kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban információval tud szolgálni, vegye fel velük a kapcsolatot személyesen, vagy a 96/520-092-es telefonszámon.

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr | #Győri Rendőrkapitányság |