Címke: Győri Ördöglovasok
Hirdetés
Győr+ 2023.10.30.

Rémségek vették birtokba a gyirmóti lovastanyát

Vérfagyasztó halloweeni bulit tartottak a Győri Ördöglovasok az elmúlt hétvégén. Ötletes jelmezekben, vidám feladatok kíséretében élesztették fel Gyirmóton az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnepet. Olvasónk Beledi Márta pedig szívesen megörökítette a rémségeket.

Havassy Anna Katalin 2023.06.25.

Lovagok és solymászok az Aranyparton

Az év egyik leginkább várt három napja a Szent László Napok, amely minden korosztály számára színvonalas és tartalmas kikapcsolódást nyújt. Ennek megfelelően június 24-én szombaton is rengetegen voltak az Aranyparton, ahol egy kicsit mindenki visszacsöppenhetett a lovagkorba.

Pécskai István 2023.06.23.

Látványos lovasbemutatók a Szent László Napokon

Péntektől vasárnapig rendezik idén a győri Szent László Napokat az Aranyparton, amelyek során a néhai magyar királynak állítanak emléket. Az esemény középpontjában a hagyományőrzés áll: többek között gyalogos és lovas harci bemutatókat is láthatnak az érdeklődők. A fesztivál családbarát, a kézműves foglalkozások, az állatsimogató és a tematikus játékok mind segítenek felidézni a lovagkirályként emlegetett Szent László korát.

Győr+ 2023.04.25.

Ördöglovas leszek, avagy hétpróba Gyirmóton

Egy különleges és a világon egyedülálló program zajlott a hétvégén a gyirmóti Rodeo Ranch-en. Szombaton és vasárnap tartották az ördöglovasok hétpróbáját, ahol a lovasok számot adtak technikai tudásukról, kitartásukról, elszántságukról, fizikai felkészültségükről, fegyelmükről.

Győr+ 2022.10.04.

A Győri Ördöglovasok is vágtáztak

Hétvégén rendezték meg a 15. Nemzeti Vágta döntőjét Budapesten, a Hősök terén. A nívós rendezvényen természetesen győriek is képviseltették magukat, olvasónk, Tolnai Sz. Olivér pedig megörökítette a lovasokat.

Győr+ 2021.12.21.

Adakozásban is angyalok a győri ördögök

Tóth Szilárd csapata a Győri Ördöglovasok már évek óta próbál segíteni a rászorulókon. Ez az idei karácsonyhoz közeledve sem volt másképp, hat család ünnepét tették felejthetetlenné a jótékony lovasok.

Hirdetés