Címke: Győri Ítélőtábla
Hirdetés
MTI 2022.09.13.

Súlyosbították a magatehetetlen anyját elhanyagoló pápai nő büntetését

A Győri Ítélőtábla súlyosította annak a pápai nőnek a büntetését, aki magatehetetlen anyját elhanyagolta. Tettét védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölésnek minősítette, és 15 év fegyházbüntetéssel sújtotta - közölte az MTI-vel kedden az eredményesen fellebbező Győri Fellebviteli Főügyészség.

MTI 2021.11.09.

Százmilliós vesztegetési ügyet tárgyaltak Győrben

Tizenegy vádlott esetében enyhítette a korábban kiszabott büntetést a pécsi egyetemi vesztegetési ügyként ismert eljárásban a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla kedden, köztük az elsőrendű vádlottét is - tájékoztatta a táblabíróság szóvivője az MTI-t.

mti 2020.09.16.

Bíró megölésére adott megbízást, Győrben ítélték el

Emberölés előkészületének bűntette miatt jogerősen két év nyolc hónap fegyházbüntetésre ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla szerdán egy nőt, aki több embernek is megbízást adott az őt korábban elítélő bíró megölésére.

MTI 2020.07.02.

15 évet kapott a sólyi gyermekgyilkos

A vádlott 2018. május 18-án fiatalkorúként különös kegyetlenséggel bántalmazott, majd sorsára hagyott egy 8 éves kislányt a Veszprém megyei Sólyban, akinek halálát végül vízbe fulladás okozta.

MTI 2020.01.24.

Tizenöt éves a Győri Ítélőtábla

Nincs rendszerszinten probléma a magyar igazságszolgáltatásban, ami a magyar bírói kar érdeme, és ezt az utat folytatni kell - mondta az Alkotmánybíróság (Ab) elnöke pénteken a Győri Ítélőtábla 15 éves fennállása alkalmából tartott konferencián Győrben.

Győr+ 2019.12.11.

Jogerősen is életfogytiglant kapott a rendőr gyilkosa

Jogerősen is életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte Győrkös Istvánt hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés és lőfegyverrel visszaélés miatt szerdán a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla.

MTI 2019.12.06.

Felmentésüket kérték a vádlottak

A vörösiszapper mind a tizenhárom vádlottja tagadta bűnösségét és felmenését kérte pénteken az utolsó szó jogán felszólalva a Győri Ítélőtáblán. A másodfokú eljárásban egy hét múlva, december 13-án hirdetnek ítéletet.

Hirdetés