Címke: Győri Ítélőtábla
Hirdetés
Győrplusz 2024.05.14.

Pintér Bence képtelen elfogadni, hogy hatalmasat hibázott

Nyilván még sokan emlékeznek arra, a 2022. október 19-én, Pintér Bence billentyűzetéből megszületett, és az ugytudjuk.hu internetes portálon megjelent cikkre, amely támadást indított Győr polgármestere, dr. Dézsi Csaba András ellen. Pintér ebben meglehetősen hevesen azt állította, hogy dr. Dézsi jogtalanul akar 5,2 millió forintos jutalmat felvenni. Azóta kiderült: ebben az ügyben feljelentés született az újságíróval szemben, Pintér Bencét pedig a Szombathelyi Járásbíróság rágalmazás vétsége miatt egy év időtartamra próbára bocsátotta. Az újságíróból lett polgármesterjelölt viszont nem nyugszik. Lássuk a részleteket!

Győr+ 2024.04.10.

10 éve harcolnak a bűz ellen, a Győri Ítélőtábla mondja ki majd a végső szót

Kisbéren több mint egy évtizede fennálló konfliktus kulminálódhat hamarosan egy példa nélküli jogi esetben. A helyi lakosok és a Bakony Bio Zrt. közötti vita középpontjában egy sertéstelep és a hozzá kapcsolódó biogáz üzem áll, mely sertéstrágya erjesztésével működik és egész évben elviselhetetlen bűzt áraszt. – olvasható a sajtóközleményben.

Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2024.03.13.

Szakértő azonosította az É. Imrénél talált fegyvert

Szakértők bevonásával folytatódott a két villanyszerelő meggyilkolásával vádolt É. Imre tárgyalássorozata a Győri Törvényszéken. A 2021 nyarán kezdődött perben előremozdulás történt.

MTI 2024.03.05.

Szexuális erőszak miatt életfogytiglanra ítéltek egy soproni férfit

Szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla egy soproni férfit, aki szexuális bűncselekményt követett el nevelt lánya sérelmére - tudatta a táblabíróság keddi határozatát a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

Győr+ 2024.02.27.

Saját lányát és unokahúgát is eladta egy nő

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a büntetésük súlyosítását indítványozta azoknak a vádlottaknak, akik szexuálisan kihasználtak egy 13 és egy 15 éves gyereket.

Szigeti Sándor 2024.01.30.

Győri elnöke lett az Országos Bírói Tanácsnak

Az Országos Bírói Tanács mai alakuló ülésén Szabó Pétert, a Győri Ítélőtábla polgári ügyszakos bíráját választotta elnökévé – adta közzé a testület.

MTI 2023.11.30.

Nem védte meg a lányát a nevelőapától: ítélet született Győrben

Kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt jogerősen két év börtönbüntetésre - végrehajtásában öt évre felfüggesztve - ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla egy nőt, aki éveken át nem hitte el lányának, hogy a nevelőapja szexuálisan bántalmazza.

Hirdetés