Címke: Győri Ítélőtábla
Hirdetés
Győr+ 2024.04.10.

10 éve harcolnak a bűz ellen, a Győri Ítélőtábla mondja ki majd a végső szót

Kisbéren több mint egy évtizede fennálló konfliktus kulminálódhat hamarosan egy példa nélküli jogi esetben. A helyi lakosok és a Bakony Bio Zrt. közötti vita középpontjában egy sertéstelep és a hozzá kapcsolódó biogáz üzem áll, mely sertéstrágya erjesztésével működik és egész évben elviselhetetlen bűzt áraszt. – olvasható a sajtóközleményben.

Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2024.03.13.

Szakértő azonosította az É. Imrénél talált fegyvert

Szakértők bevonásával folytatódott a két villanyszerelő meggyilkolásával vádolt É. Imre tárgyalássorozata a Győri Törvényszéken. A 2021 nyarán kezdődött perben előremozdulás történt.

MTI 2024.03.05.

Szexuális erőszak miatt életfogytiglanra ítéltek egy soproni férfit

Szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla egy soproni férfit, aki szexuális bűncselekményt követett el nevelt lánya sérelmére - tudatta a táblabíróság keddi határozatát a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

Szigeti Sándor 2024.01.30.

Győri elnöke lett az Országos Bírói Tanácsnak

Az Országos Bírói Tanács mai alakuló ülésén Szabó Pétert, a Győri Ítélőtábla polgári ügyszakos bíráját választotta elnökévé – adta közzé a testület.

MTI 2023.11.30.

Nem védte meg a lányát a nevelőapától: ítélet született Győrben

Kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt jogerősen két év börtönbüntetésre - végrehajtásában öt évre felfüggesztve - ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla egy nőt, aki éveken át nem hitte el lányának, hogy a nevelőapja szexuálisan bántalmazza.

MTI 2023.05.23.

Öt év börtönre ítélték a tanárát megkéselő győri diákot

Közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt jogerősen öt év börtönre ítélte a Győri Ítélőtábla kedden azt a diákot, aki 2019-ben egy győri iskolában tanóra közben többször megszúrta tanárát - tudatta a bíróság szóvivője közleményben az MTI-vel.

MTI 2023.05.17.

Éveken át zaklatták szexuálisan a gyermeket

Kiskorú lány éveken át tartó szexuális zaklatása miatt ítélt el a Győri Ítélőtábla jogerősen négy felnőttet, köztük a sértett közeli hozzátartozóit - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Győr+ 2023.04.15.

Házaspárt ítéltek el kábítószer-kereskedelem miatt

Társtettesként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt jogerősen tíz év fegyházbüntetésre ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla csütörtökön egy férfit. Felesége társtettesként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt hat év fegyházbüntetést kapott - tájékoztatta a táblabíróság döntéséről a Győri Fellebbviteli Főügyészség az MTI-t.

Hirdetés