Címke: Győri Ipartesület
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.11.30.

Évértékelő az Ipartestületben

Évértékelő ünnepséget tartott a Győri Ipartestület. A Zöldfa étteremben rendezett eseményre a tagságon kívül ellátogatott dr. Dézsi Csaba András polgármester, Dr. Pető Péter, a vármegyei közgyűlés alelnöke, valamint a térség több kistelepülésének polgármestere.

Havassy Anna Katalin 2023.09.12.

Világbajnok lett a győri fodrászlány

A tehetséges győri fodrász Baranyai Vivien Párizsban vett részt az OMC világbajnokságon, s nem csak magának, hanem Győrnek is dicsőséget szerezve első helyezett lett a Senior Ladies Technical Braided Style kategóriában, Fantasy Style kategóriában pedig az előkelő negyedik helyen zárt.

Zombai-Kovács Ákos 2023.07.27.

Az iparosok keze is „benne volt” a Fröccsnapok sikerében

Ahogy arról szerdai Híradónkban már beszámoltunk, rekordbevételt hozott az elmúlt hétvégén zajlott Rotary Fröccsnapok rendezvénysorozata, ami idén először egészült ki a Színpadra fel! zenei tehetségkutatóval.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.01.30.

Túlélésre játszottak tavaly az iparosok

A túlélésre játszott 2022-ben az iparosok többsége, erről számolt be a Győri Ipartestület elnöke és titkára. Glázer Péter és Hancz István szerint is megterhelő volt az elmúlt év a kisiparosok számára, ennek ellenére sikerült tovább bővíteni a tagságot. Az ipartestület rengeteg képzést szervezett tavaly és szervez idén is, egyre inkább beigazolódik, hogy érdemes belépni a szervezetbe.

Hirdetés