Hirdetés
Címke: Győri Filharmonikus Zenekar
Hirdetés
Földvári Gabriella 2020.01.22.

Győrben is a Magyar Kultúra Napját ünnepelték

A Himnuszunk születése napját, azaz január 22-ét legújabb kori történelmünk avatta a Magyar Kultúra Napjává, amikor megemlékezünk legfontosabb közös kincsünkről. A győri önkormányzat díjátadással és műsorral köszöntötte a jeles napot a Vaskakas Művészeti Központban szerdán este.

Győr+ 2020.01.20.

Parkolási tudnivalók a Farsangi koncert idejére

A Győri Filharmonikus Zenekar felhívja a január 25-ei Farsangi koncertre érkezők figyelmét, hogy a koncerthelyszínéül szolgáló Aqua Sportközpont kapuit 18:00-tól nyitja meg.

Farkas Mónika 2020.01.13.

Hamar Zsolt visszatért a Varga Tibor bérletben

Visszatért a Varga Tibor bérletben Hamar Zsolt, a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatója, akinek vezényletével Ravel és Berlioz emblematikus művei csendültek fel a Richter Teremben.

Győr+ 2020.01.03.

Operettek Győrben: nem múló szenvedéllyel

Először tartottak Győrben újévi operett és musical gálát, s a mostani sikert látva és hallva nagyon valószínű, hogy nem utoljára. A Budapesti Operettszínház sztárjai és a Győri Filharmonikus zenekar január 2-án az Audi Arénában varázsolták el a közönséget a műfaj szenvedélyes világába.

Győr+ 2019.12.31.

Dal, virtus, szenvedély

Újévi zenekavalkáddal, látványos gálaműsorral indul 2020 a győri Audi Arénában, mely a müncheni Gasteig Filharmónia hatalmas koncerttermében már hatalmas sikert aratott karácsonykor.

Farkas Mónika 2019.12.23.

A szeretet ünnepéhez kapcsolódó dallamok

Karácsony előestéjén hangulatos, a szeretet ünnepéhez kapcsolódó zenékkel várta közönségét a Győri Filharmonikus Zenekar, Dobszay Péter vezényletével.

Farkas Mónika 2019.12.16.

Dal, virtus, szenvedély

A legnépszerűbb operett és musical slágerek csendülnek fel január 2-án az Audi Arénában.

Győr+ 2019.12.11.

Megújul a Kantharosz Gála

Tíz év után megújul a Kantharosz Gála – jelentették be a szervezők a szerdai sajtótájékoztatón. Új támogató, új helyszín és új koncertélmények várnak 2020. április 16-án a jótékony vendégekre.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat