Címke: Győri Filharmonikus Zenekar
Hirdetés
hirdetés
Farkas Mónika 2023.03.18.

Száraz tónak nedves partján

…nem a békák, hanem a Győri Filharmonikusok muzsikálnak. Ez nem egy áprilisi tréfa, hanem a zenekar bolondok napi koncertje az Aqua Sportközpontban. Pár év kihagyás után a művészek ismét visszatérnek a kiváló akusztikájú koncerthelyszínre.

Szerző és fotó: Győr+ 2023.03.17.

Még lehet jelentkezni a Zenélő hétvégére

A Győri Filharmonikus Zenekar nyári zenetáborát folytatva tavaly indította útjára a zenélő hétvégék elnevezésű sorozatot, ami egyre népszerűbb a gyerekek körében.

P. Csapucha Adrienn | Fotó: Marcali Gábor 2023.03.06.

Polyák Lilla: szeretek a műfajok között kalandozni!

Nem túl gyakran jut haza, de ha visszatér Győrbe mindig nagyot dobban a szíve. Februárban közel két év után egy fellépés miatt látogatott szülővárosába Polyák Lilla. Az elbűvölő színész-énekesnő feszes beosztása ellenére is örömmel adott interjút a Győr+ Médiának. Lilla kérdésünkre azt is elárulta, hogy izgalmas év elé néz 2023-ban.

Győr+ 2023.02.22.

Pink és Szóda a zene erejével

Nem kérdés: a zene az kell, főleg akkor, ha olyan csinos és tehetséges hölgyek képviselik ezt a művészeti ágat mint Polyák Lilla, vagy éppen a győri filharmonikusok oszlopos tagja Kalló Dorottya. A Pink és Szóda legújabb adásában egy nagyszerű koncertről és annak lehetséges folytatásáról is örömmel beszéltek a vendégek.

Farkas Mónika 2023.02.15.

A Győr+ Reggeli vendége Fűke Géza, a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója volt

Mint ismert, nehezített pályán mozognak a város kulturális intézményei, a Győri Filharmonikus Zenekar az energiaválság és a gazdasági helyzet ellenére áthidaló, jól hasznosítható megoldásokkal a maximumot hozza ki a meghirdetett 2022/2023-as évadból. Egyes bérleteit kénytelen volt átmenetileg szüneteltetni, egyeseket össze is vont, a zeneszerető közönség kitart a kiváló társulat mellett, a Richter Terem estéről estére megtelik, legyen szó ismert művekről vagy épp ritkán hallható csemegékről.

Németh Boglárka 2023.02.05.

Rómeó és Júlia az év első zenélő hétvégéjén

Különleges téli, zenei kalandra hívta a Győri Filharmonikus Zenekar a város dallamkedvelő fiataljait. A „Zenélő hétvégék” egy olyan programsorozat, mely során egy adott témakörhöz kapcsolódva zenei élményekkel gazdagodhatnak a 9-13 éves gyerekek. 2023-ban elsőként Rómeó és Júlia kalandjaiba cseppenthetek bele az apróságok a Richter Teremben.

Győr+ 2023.01.17.

Zenélő Hétvégék a filharmonikusokkal

A nagysikerű nyári Zenetábort folytatva, egy zenélő hétvégéket ígérő sorozatot indít a Győri Filharmonikus Zenekar. A 2022-es év végi Zenélő Hétvégén Lúdanyó meséi melegítették fel a zenekari fészket. 2023-ban elsőként Rómeó és Júlia kalandjaira invitálják a fiatal közönséget.

Farkas Mónika | Fotó: Emmer László, Dékány Zsolt /Pannon Filharmonikusok 2022.12.09.

Rost Andrea a Győri Filharmonikusokkal ünnepel

Bár születésnapja az Ikrek havában, június 15-re esik, az idei éve e kerek évfordulóról szól. Rost Andrea a Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja kirobbanó formában, tele tettvággyal és álmokkal éli mindennapos életét. A világhírű szoprán maga köré gyűjtötte fantasztikus kollégáit és tanítványait, akikkel az országban több helyütt is bemutatkozik születésnapi koncertjén. Debrecen, Szeged és Pécs után december 16-án Tatabányán, Mosonmagyaróváron pedig 21-én ünnepel a Győri Filharmonikus Zenekarral Silló István vezényletével.

Győr+ 2022.12.07.

A Konkrét ma esti vendége: Fűke Géza

A Győri Filharmonikus Zenekar igazgatóját a zenekar idei évéről is kérdezzük ma este 19.25-től a Győr+ Televízió Konkrét című műsorában.

Hirdetés