Hirdetés
Címke: Győri Filharmonikus Zenekar
Hirdetés
Farkas Mónika 2021.10.10.

Varázslatos este a Győri Filharmonikus Zenekarral

Nemcsak az erő, de a szív is velünk volt szombaton. Varázslatos estét tölthettünk ismét a Győri Filharmonikus Zenekarral, „Tisztelgés John Williams előtt" - filmzenei koncertjükkel megtöltötték az Egyetemi Csarnokot, több mint kétezer ember hallgatta élőben az Oscar-díjas amerikai zeneszerző legendás alkotásainak jól ismert dallamait.

Földvári Gabriella 2021.10.05.

Örömóda

A Győri Filharmonikus Zenekar ad koncertet október 16-án 19 órától a győri Loyolai Szent Ignác Bencés templomban (Széchenyi tér 9.). Műsor:

Földvári Gabriella 2021.10.05.

A TRIBUTE TO JOHN WILLIAMS – Filmzenék

John Willams Oscar-díjas amerikai zeneszerző filmzenéiből csendülnek fel a jól ismert dallamok a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában október 9-én 19 órától az Egyetemi Csarnokban.

Győr+ 2021.09.26.

John Williams filmzenei koncert

A zenekar mögötti vásznon megelevenednek a legendás alkotások képkockái, hogy együtt éljük át újból e filmek felejthetetlen hangulatát!

Farkas Mónika 2021.09.08.

Silló 30!

Jubileumi gálakoncertre készül Silló István karmester meghívott vendégeivel, barátaival és a Győri Filharmonikus Zenekarral. A fiatal pályakezdő dirigens harminc évvel ezelőtt, 1991-ben írta alá első munkaszerződését a József Attila Színházzal, mint zenei vezető. Tehetsége mellett rengeteg gyakorlással és munkával, lépésről lépésre vált hazánk egyik legjobb színházi karmesterévé. Egy jubileumi gálakoncert mindig kiváló alkalom az összegzésre, vissaztekintésre, erre kérte az ünneplő művészt Farkas Mónika a Győr+ Rádió Győr+ Este műsorában.

Farkas Mónika 2021.09.01.

Örök élmény marad az Amadeus Live!

Végre, végre megtartva! A járvány miatt többször kellett elhalasztani az eredeti bemutató idejét, ám érdemes volt kivárni az Amadeus Live filmzenei koncertet, mely óriási elismerést és közönségsikert aratott az Egyetemi Csarnokban kedd este.

Farkas Mónika 2021.08.05.

„Sokunk álma válik valóra”

Korunk egyik élő legendája, a világ legismertebb énekese, a spanyol Plácido Domingo Győrt választotta helyszínéül, hogy köszönetét fejezze ki a világ valamennyi egészségügyi dolgozójának a Covid-19 járvány elleni vívott áldozatos munkájáért.

Hajba Ferenc 2021.07.15.

Placido Domingo Győrben ad hálakoncertet a világnak

A világ egyik legismertebb énekese, a spanyol Placido Domingo augusztus 6-án Győrben ad jótékonysági koncertet, mellyel a világ valamennyi egészségügyi dolgozójának megköszöni a Covid-19 járvány elleni áldozatos harcukat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat